(恆生派錢) 中咗omicron 就送你港幣$18萬

1001 回覆
875 Like 51 Dislike
我俾你,總之你post 張claim 單上黎 我即渣車送撚到你樓下 現金
想係保險佬手上攞錢. 少年你太年輕了
法律人士關乜事
根本就係
之後就唔抵
bowtie 報我22蚊咋
恆生收我37
所以我先話佢搏你買左唔cut
成班連登仔真係好蠢
你真係好柒
天才 中左就去去檢測 等衛生署上門捉你入竹篙灣 , 住返十頭八日出營就送張醫生紙俾你嫁喇,你去睇醫生睇急症都係彈你去衛生署安排
你果個應該每月價 佢呢加首年咁玩
明搏人第二年唔cut
理論上 係要你第十五日先可以知道自己中
總之入左個code
話37蚊
佢30係用25歲計
感冒你怕乜? 我又有得WFH 又有錢賺
除左蝕60蚊仲有乜缺點
冷靜期後日日交口水出去
外國撚仲可唔可以寄野返香港?
恒生指定醫生係邊啲
上網搵過唔覺有
比一舊水買
跟住特登去中
跟住中咗
跟住諗住發達啦,準備claim錢

點知武肺死咗
你感冒會唔會死?
有冇mon post記者
研一研究 抄一抄post
呢個係rider,要買其他主要保單先可以再加錢買

受保時間係after冷靜期至4月30,當你下個禮拜一成功投保,21日冷靜期,都要3月7號先受保障(留意呢個時候佢已經收左費主要保單既一年保費+呢份rider既保費),而你得返2個月受保時間。

事實上如果要成功投保+保單/冷靜期通知書到你手,可能都要一個禮拜有多。然後你仲需要時間去受感染,檢測,確診,出確診證明。仲有個出奇位係生效前着次出現病徵/症狀,呢個係灰色地帶
依家得omicron 點會死,普通感冒黎 , 藥都唔洗食,住十幾日醫院有18萬 隨時係你d 窮撚一年人工啦

所以唔買真係笨柒
呢個恆生上年都出過,中左一筆過比10萬,應該無諗過今次咁多人中
我打左電話去問
佢答:係
玩爛咗就唔會批啦,慈善家咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞