(恆生派錢) 中咗omicron 就送你港幣$18萬

1001 回覆
875 Like 51 Dislike
是但啦

咁祝你地賺多D

我講吓啫

唔使咁認真

我又無錢買
巴打知唔知咩叫污水呀
發達喇今次 咁你買左未呀 幾十蚊姐 唔係比唔起呀
絕不走數
好趕尋日都有隻保險狗推呢個plan比我, 講果堆野同樓主一模一樣, 睇黎佢地真係好趕住跑數
同你個名既印象match
要買就點擾都會買啦

武肺大抽獎

買定離手
跑數跑幾十蚊人壽PLAN, 真係未聽過
瑞士山區肺
成堆人都被誤導了
呢個每日一蚊既保費係建基於你買左佢份"易安逸"人壽保單先有得買既top-up
https://www.hangseng.com/cms/emkt/pmo/grp02/p61/chi/index.html
冇得俾你淨係買omicron保障
我未查"易安逸"最平要幾錢但肯定唔平

舉個例
海膽賣一蚊一大塊
但一定要買份一百蚊既壽司飯先可以用一蚊買呢個海膽...
以為人地係為跑數既真係無知到一個地步
買果陣寫左 佢批預7日內 成功批左就當番你買果日日子計算 換言之 你今日買 下星期一批 都當你今日
到你真係claim ,就知道有幾難攞到錢
佢寫嗰條條文最尾嗰段:

如果你之前曾經確診或有出現病徵都唔會賠錢

疲倦同喉嚨痛都係新冠病徵
如果巴打你咁勁可以證明你完全冇呢啲病徵,應該佢都會賠俾你嘅

https://www.hangseng.com/content/dam/hase/rwd/personal/insurance-and-mpf/pdfs/covid19_policy_tchi.pdf
急症室應好重菌
你#46講到好肯定咁架喎
旅遊保同呢啲疫情保比?係咪搞錯咗啲咩?
又9up? 呢隻plan 得上網 同電話先買到
...你可以禁入去睇 你就知道30蚊內就申請到
不如你睇清楚先啦,或者你自己上網e-banking quote個價,唔好扮專家啦好嗎
哎吔

咁咪買囉 我疑心重 係衰 抵我發唔到達

你快D買 我唔同你爭
一個月幾十蚊我就$38
咁幾好

ps:上網買過fwb 同bowtie, 第二日都秒批保單,今次睇下恆生用幾多日
保險狗要跑數一定係跑有儲蓄成份保險
淨人壽你想買佢地都唔想幫你搞
幾傻先會話人地跑數
笑撚死,如果呢次恒生賺錢,恆生應該要分返佣俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞