[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #7

1002 回覆
2 Like 7 Dislike
我就問緊係咪同一架黎,定要拎去升級
GTO 同 GTB 應該唔同
GTB 要去 benny網買,GTO變唔到
仲以為財神爺連車都送埋比我地
啲車防爆好似都係防4,5粒mk2導彈
不過mk2貼地好易解決
太耐冇開唔記得左
無人係車就係,有人係車應該頂多少少
睇返外國youtuber做啲test
冇人係6粒 有人係12粒
而MKII最多20粒
我入一入車庫再出返黎又由頭計過個12粒
要直擊12粒真係唔係咁易,所以我依家公開局代步工具已經變左冠軍或者富仔果部肌肉車

主機版先有果部伊格納斯武裝版有機槍又有得裝反鎖,如果一樣係防12發飛彈就正
R* 講明會再nerf MKII
唔知係咪mk2導彈再減半
我揸hammer出街
然後又係撚D以為RPG係大哂嘅傻仔
Confirm 角色由Ps4 mirgate去Ps5
Nightclub唔識生產bug照舊 可以棄game
減數量就係直接報廢
有機會係減PVP傷害
畢竟MKII打任殺NPC一流
其實搞佢導彈個追蹤性能都夠做
個街頭競速完全唔夠人抽
street race? 你試下自己 host 一個,然後setting 到 turn off custom vehicle (即係禁止玩家帶私伙車上場)
咁就大家都只可以揀完全無 upgrade 過既車,避免因 level/錢唔夠人多而鬥輸
諗住卡單人局刷頭三名 跟住又邀唔到人
street race 兩個人就開得波

同埋揀車,想最易贏一定係揀 calico GTF / Jester RR,其他車相對要高技術
btw 你識卡單人就易啦,亂入人地 host 既比賽,揀好車,等開左波,就卡單人踢走其他人
點踢走其他人
我都鍾意揸hammer
改咗後面車斗變到防彈車咁
即係邊架?
有架係超跑叫冠軍 將避震搞到最低
就算mk2係後面貼地射都唔會射中
反而猛牛Stx 同架勞斯萊斯suv就好易比人貼地射中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞