[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #7

1002 回覆
2 Like 7 Dislike
你pc定ps4
如果ps4可以一齊玩,我毒撚自己一個玩
PC毒撚揮手區
有冇PS5 約戰區
搶賭場好似兩個人就搶得?
其實個犯罪新手包用唔用到落next gen version?
買咗in game都未見有
我都搵唔到 可能要俾左$80買左單機版先
揮手我都係一個人玩 成日玩唔到啲任務 等到人哋開又唔知會因為啲咩原因又出咗去
前置可以一人。
你搵到其他人 join 你 organisation / mc club 可以超過一人
真正搶刧就 2 至 4 人,如果你得兩個人,好視乎你用咩方法,同埋犯錯有幾頻密 有時人多好辦事,但有時人太多就總會有人唔識玩
我xbox
已經係買咗story同online bundle都未見有
不如開個tg gp專for ps5 大家易啲搵人玩

但基本上所有打劫我唔建議太低lv去打
最好lv80以上去打
起碼有返咁上下體力/射擊能力/開車能力/護甲數量
唔係既話極高機率俾人踢

之前有個鬼佬yt channel出左條犯罪首腦教學片直頭講明所有打劫最好係lv120買左火神之後先好開始 不論你係咪想做犯罪首腦拎1200萬定係純粹想打曬佢
一人島搶打到好鬼悶
其實係
太低lv通常俾人踢
同埋條血真係唔夠用
搶到咁上下係時候做下生意啦
錢搵錢先係最高王道
血條還好
太低lv跑兩步就跑唔郁仲大鑊
做咩差事升level 好
pc +1
ching一齊玩?
低lv 通常唔識玩
我都係pc
街場好恐怖 入場第一件事就係卡單人戰局
PC 街場 = 神仙大戰
正路就每週限定 2X 3X 報酬果堆。
但如果都係唔鐘意玩 / 嫌慢,又唔想 chok bug,又唔介意賺唔到錢,就玩 special cargo,最好搵個無乜人既 session,每次買 3 件貨,再每次出 1 件貨,咁每出一件就 +5000 RP

嫌出貨之間要等既,就買多間 warehouse
PC版嘅可以早抖先
逃獄尾關見到d level10幾既分左去渣飛機真係直接quit算
我都係pc 毒撚
除咗金毛好想打下其他搶劫任,1個都未打過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞