[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #7

1002 回覆
2 Like 7 Dislike
上網跟youtube片個位置都搵唔到件衫 又好易俾人發現到

呢啲係北碼常見嘅鉤爪點,其實就係黑色一個袋咁樣

呢啲就係衣服嘅點,其實就係一個綠色嘅箱裝著啲衣服
以上就係北碼嘅常見衣服同鉤爪既點。至於你見到我成個北碼都係可卡因(次要目標),所以我鍾意用北碼入就係咁解。
講多少少啦,其實我呢場係4個人搶都得,因為我有5堆黃金+幾堆可卡因,而且主要目標係粉鑽。所以4條友打係唔過態。
1個玩家嘅袋可以裝1.5堆黃金或者兩堆可卡因,而可卡因總值係比黃金少10萬,所以有黃金拎黃金,冇黃金搵可卡因,再冇先搵其他。
我同朋友既共識係有3堆黃金/4堆可卡因嘅場就兩條友打,3堆金/4堆可卡因以下嘅就自己打。
個人覺得上島選主碼頭,入侵用排水口,戴具都係長鰭
開頭洗架船去機場附近停底,個邊有6個點會生副目標,通常夠你拎,而且敵人少,易搞
拎滿番船駕去排水口,入到屋有衫都無用,入屋前選拎機場無衫都得
拎完主目標大門出去拎門口架電單1車去南邊跳海跟道光游游出公海即完場

https://youtu.be/i_3zmrslm64

參考用片
有冇PS5版巴打想一齊搶金毛/賭場
而家都係1人搶金毛多
想搵巴打固定團搶下賭場或其他任
有無巴打或者朋友無玩好耐想放Ps4/5既account. 想要個大概有3 4億既
可以再快啲但夠做
連中幾次酒
中酒嘅機率好高
有冇人知點解收唔埋把陶瓷手槍
去武器櫃又冇得較
去 Ammunation 搵支野出黎,畀錢買左佢先,再睇睇
買咗 但去到武器櫃又搵唔到呢把野
試下成把野 drop 左佢 (唔係 drop ammo 而係 drop weapon) 再入鋪頭買返
我F9 drop但係左上彈出黎話你不能丟下這武器
儲夠錢買暴君mk2 直情變左另一隻game咁
唔搞鳩人,拎嚟做任都快好多
除非要飛好撚遠唔係一律建議用鬥牛
近距離點對點飛車爽好多
聽日係咪有update
有冇PS5版巴打入唔到PS4 版onlne mode
有無ps4巴打一齊玩
Online新手自己單機唔知有咩做
做任個時啲人仲成日搗亂
好過渣飛雀
上落方便
又識貼住地形飛
PS5係咪卡唔到尾關?
要PC先得?
佢係講緊異國載具,有時係咁的,去到碼頭黃點退後落一落車有時就ok
自從回鍋刷金毛後除左刷金毛無做過其他野
個fd 新入坑又係同佢狂刷金毛
本身想同佢體驗下太平洋 逃獄個D 但街場D 人太劣
講咁耐想知你地有冇約戰區 Dc tg group 之類
無咩事既我返去刷金毛先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞