[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #7

1002 回覆
2 Like 7 Dislike
隻game你鍾意點玩都得 不過有錢做咩都會方便好多
以前入LIHKG個幫主幾好
定時開聚會又搞下game event

不過自從有打劫任後成隻game個玩法變晒質,之後無再玩了
好掛住以前LIHKG嘅時光
咁新手係咪玩返非online版先好D?
玩故事熟下個地圖角npc關係之後再玩online同人連下線做下任鬥下車,

GTA就係俾你free下咁玩,唔使咁執著做咩先做咩後,無錢咪做多任,有錢咪買架車買件衫
初期係好絕望 打完嘅錢攞去買ceo同倉庫就一嘢燒晒 之後又要慢慢儲返
近排有咗潛艇好似快好撚多可以財自
想當年未有咁多搶劫同被動產業 死打爛打等10幾分鐘齊人開舊搶劫然後有人中途退場 賺5萬都難到癲
成個禮拜賺嘅錢買架跑車就燒晒
有一排玩玩下大家一齊轉哂玩division 之後就散哂了
唔好提啦
滿心歡喜買左2代
結果仲屎過1代
第一代玩teamwork 一齊bug 裝 當係有個新平台比大家吹水
初初全隻game最貴嗰部超跑桑托勞先賣725000
仲要背面防彈,未出防彈車嗰陣係做任神車,對面火力太勁就倒車入去開槍
嗰陣玩個個目標都係買呢部,而家對比返都仲一D都唔失禮

而家725000?買到部爛車就得
pc係咪轉唔到落ps
zentorno 正
靚仔得黎好渣
勁啜地轉彎又好
每間屋1架仲要係架架都唔同色
睇心情黎揀車揸
直頭平靚正
嗰陣Car meet 揸架桑托勞係身份象徵
而家乜車都有都仲會得閒揸出黎兜下
個款比起而家啲新車都唔失禮
我買咗返嚟揸都未揸過
不過依排玩賽車 見如果全場都係低lv 佢地又唔矛嘅話就會揸啲慢啲嘅車出嚟玩
有無人買過果個新手包?有無用?仲有無得刷錢?
升左上PS5好難match到人開job
要真金白銀買就不了。入面有一堆野無用
想賺錢既,係呢到搵人帶你去兩轉島搶,搞掂
基本上依家新買都包埋
後追就唔好啦

犯罪組織新手包的內容包括:

GTA 遊戲幣獎勵

100 萬 GTA 遊戲幣
房地產

花園銀行西部辦公室
佩立托森林地堡
塞諾拉沙漠偽鈔製造廠
大叢林摩托幫會所
聖都街 1561 號公寓
天龍小道 1337 號十車位車庫
載具

沙丘 FAV
麥霸子穿梭者
埃努斯溫德莎
奧北全路線尊者
風情經典
披治 R
佩嘉西漩渦
肯特利 S
西部斬屍者
女妖
武器、服裝與刺青:

精簡榴彈發射器
射手步槍
精簡型步槍
特技競速與進出口大亨套裝、摩托幫刺青
以前同高登仔玩賽車一定唔俾用自己改過嘅車,限死原裝車
完全係技術考驗
PS3 年代得兩部買得過
一部係GTR,唔洗錢但性能一D都唔差,好岩新手代步
之後半年後有DLC出左桑托勞就一致正評有 725000必敗

出左舊打劫去到T20,係呀靚仔呀但就屌你兩球入場費
公開場成日都唔夠10條友仲要大部份低lv
出貨單人公開都差唔多唔洗開
btw琴晚發現PS5要用solo public都好簡單
係wifi setting改個MTU value就得
覺得咁好冇癮 畀咗錢買車但係又唔畀用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞