[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #7

1002 回覆
2 Like 7 Dislike
以R* 呢間仆街公司嚟講一定會話有內容唔同,當係新game咁出所以要俾錢
做商戰活動貨品明明得翻5分鐘都無人拎過貨,我拎完一件貨出到門口比人係門口伏我扔粘彈搶我貨

條友之後仲要搶街車走,嬲起殺左佢兩次就退戰局
起碼你都殺到佢 好過撞到掛狗玩瞬移冇仇報
掛狗直接瞬移入去拎貨邊會仲係門口等其他人
掛狗直接全滿啦仲同你拎貨咩
好多瞬移搶貨再瞬移返夜總會
有人拎咗會直接炸死再搶 試過直程將我瞬移去佢夜總會門口
今日揸緊架hummer嗰陣有㗎裝咗explosive cannon嘅mk2貼住地下追住我嚟射
終於開始進化
俾我地撚左咁耐終於知要轉慢速爆炸機槍
但係可唔可以進化得好少少 佢貼住地面我真係瞄都唔使瞄就炸死咗佢
參加左三場商戰活動貨品就拎到曬今星期既特別野,幾好彩
不過之前見人話如果活動貨品係車既話可以炸爆佢分開兩箱,但我炸極都唔爆結果都係死死地氣渣翻去夜總會
要有人上一上架車撻一撻著佢郁一郁,跟住落返車,先可以爆,未做的話架車無限 HP
有一次係架車本身比npc渣緊郁緊既,殺左npc拎左架車郁一郁再用自己車射飛彈3發都唔爆

有一次架車係停左係度,我扔炸彈清npc果陣有人趁亂渣郁架車但我仲扔緊炸彈,架車應該食左至少2發炸彈但都無事
搶人貨先好玩
PvP係玩呢d架啦
隻game真係好撚on9,好日都唔打交架啦比人殺要報仇個技工就call極都唔送車黎,吓吓要報仇果陣先咁平時又無事架喎,屌佢老味
PC版真係寧願唔見到人
依家慣性卡單人公開,每次登入都抽插上網線
直接封出入UDP port
6672, 61455-61458啦
LAN線抽插得多都爛
想問下ps5想入坑係咪最好等三月
一來三月出果個應該係新版本 (expanded anf enhanced edition),以 rockstar 性格,你今日買左,到時想升級都係要再買過
二來到時免費有得 claim,點解唔等,咪打住其他 game 先
由面世以黎咁多免費更新都係仆街公司
24th February GTA Online Weekly Update

Podium Vehicle
    Vapid Retinue

New Content
    Prize Ride: Dewbauchee Rapid GT Classic (Place top 3 in 5 Street Races)
    Clothing unlock Bravado Tee (Complete a security Contract)

Bonus GTA$ And RP Activities
    3x GTA$ & RP on Air Races
    3x GTA$ & RP on Aire Freight Cargo
    2x GTA$ & RP on Security Contracts
    3x GTA$ & RP on Flight School
    3x GTA$ & RP on Trap Door Adversary Mode

Discounted Content
    40% off Alpha Z1 ($1,272,810 - $957,000)
    40% off Ultralight ($399,000 - $300,000)
    40% off Sea Sparrow ($1,089,000)
    40% off Hangars (+Renovations)
    30% off Cheetah Classic ($605,500)
    30% off Cinquemila ($1,218,000)
    30% off Visione ($1,575,000)
    30% off Weevil($609,000 - $456,750)
    30% off Seabreeze($791,350 - $595,000)
    30% off Tula($3,621,590 - $2,723,000)
    30% off Velum 5-Seater($926,345 - $696,500)
    25% off Agencies (30% off Art)
    15% off Hydra ($3,391,500 - $2,550,000)
機庫終於減價
點撚解要咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞