[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #7

1002 回覆
2 Like 7 Dislike
單人公開
你PC轉PS5/XSX?

單公係唯一真理
緊係俾人屌啦
7年前邊有人估到GTA V 竟然咁長命
Ps4轉ps5
做正經野一定係單公
無聊飛下車打下人先去街場
有無話送幾多件貨先要揸飛機?

特登儲左十幾件貨賣 但唔識揸飛機 好快爆左 無哂
Special Cargo? 完全 random
by the way 唔識揸飛機真心建議去一去 Flight School (講緊 Online 模式),地圖最南邊偏西係國際機場,果到有個飛機 icon,企上去就玩得。呢個今星期應該有兩倍報酬。
所有生意出貨個陣都係隨機俾
我試過CEO大倉111件貨俾左幾架飛機我
出貨出到差啲爆血管
送人去島個外掛係咪進化咗
以前都可以搭車走
啱啱直頭欄住走唔到
仲要俾佢拉完clear左個尾關
要再打過
機庫入貨出貨都會爆血管
今個禮拜爆過幾次
冇3倍獎勵真係搵鬼入機庫貨
冇問題喎 你確定upload左ps4個save?
我而家係3倍都唔會玩
unlock 晒全部飛機 trade price 之後就無掂過
諗起要保護架 Titan 十幾分鐘就不了
機庫竟然有人用嚟賺錢
我買嚟係for 入軍營免費拎戰機
入貨煩 出貨又煩,10倍錢都唔屌
玩返貨倉仲好
入貨易,出貨中飛機可以斷線蝕三箱貨再抽
嗰個任同拆干擾器一樣弱撚智,分別在於打飛機好玩少少
我一遇到即刻跳戰局,真係痴撚咗線先同佢嘥時間
冇記錯機庫好似遲出過末日搶劫? 中間十幾年冇玩過
當初邊條撚樣諗機庫出嚟,出入貨已經夠垃圾,仲要分錢俾小羅,仲要少錢到弱智
機庫係買嚟擺飛機同出入軍營唔洗打俾個食左支那婆嘅肥宅

賺錢?食屎啦仲要分紅
agger
擺飛機同改飛機only
如果可以嘅連第一個準備任都唔想做
我近一個月先開返嚟玩,咩都試下啫
加倍嚟計一個鐘都可以賺20幾萬嘅,但一個鐘都已經夠刷場金毛
機庫貨真係廢撚到笑
玩機庫貨不如玩返貨倉

主動入貨:
貨倉:要親自入貨,打爆倉要一定時間,但爆倉出就好好pay
車倉:前期要好哂時間set場,但一set 好場每次賣高級車就開始易搵錢

被動生產(只須入材料):
摩托幫工廠:初期投資低,材料可以俾錢買,滿倉出貨中郵車就食屎,有地堡後搵錢能力唔夠地堡正
地堡:初期投資高,同樣可以俾錢買料但要升哂級先有so, turn out 好搵過摩托幫工廠

特別:
夜總會:出貨保證只出一車,史上最易solo 出貨,連入貨/買料都唔洗但生產速度極慢同前期投資極大

機庫:乜原來有出貨架?
R*似乎癲左
摩托幫所有生意收入永久多25%(好似係)
夜總會夾萬收入由每48分鐘1萬大加500%到5萬

link:
https://www.youtube.com/watch?v=eJiFT-8kFho&ab_channel=TGG

但暫時只限新主機版online
PC同埋舊一代唔知會唔會有

BTW
今個禮拜冇更新
一入game又有錢送
得 25% 永久 3X 都仲要考慮下玩唔玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞