[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #7

1002 回覆
2 Like 7 Dislike
仲要係新主機版先肯定有
PC暫時唔知
即係solo?
好似唔得嫁wo
唔係solo
但可以做到同樣效果

單人公開要去firewall set野
https://www.youtube.com/watch?v=mEHPdasIXMI&ab_channel=RCZGTAGaming
我淨係入crew session
nightclub可以玩到,但bunke同hanger就玩唔到
mk2唔使research
貨倉最好用,有得揀一次出幾多箱
車倉同夜總會最正,又快又多錢,有運兵直升機嘅話車庫應該最好賺
地堡啱啱先研究晒,對上一次出貨起碼5年前
摩托幫本身係最垃圾,好彩有機庫墊底
依關嘅話直接走場重刷算啦 聽講好多bug 啲npc又屈機 好易死
摩托幫係唔差嘅,五間工廠得偽證係伏
只係同地堡比個搵錢能力差d姐

solo sell 講 地堡同摩托幫各有一款出貨係伏
地堡好似仲有個用monster truck送
嗰個都係伏,我記得以前試過一次,唔係滿倉都送咗10分幾鐘
飛機其實還好
不過係俾最廢個架咩古巴800分幾次送
Npc就算啦 落機一把火神殺曬
ps5依家好似高過地堡
貨倉係指辦公室個特殊倉庫?
佢滿貨單人出得哂?
有冇巴打係喺ps5 online重玩? 好耐冇玩 見ps5版出咗想重玩
冇錯
滿貨單人出唔到係得兩個:摩托幫郵車,地堡沙丘

古巴800先好, 最多要落機清NPC
搵地方泊好架古巴800再call焦限彈又冇cool down直升機狂開火就得
中泰坦真心要走場,成日都有bugs
想問一下
我玩逃獄個series 有幾個mission
偷巴士 警車 殺律師 同最後幫手逃獄

自己host mission 但因為有時搵唔到人
就close 自己果個 join人地host 果個玩咗先
其實我一早打完大佬拎咗錢

但個series 要跟次予做
咁我係咪要自己host晒未做既mission
再玩多次先叫完成晒成個mission
咁等我買番d倉玩下
淨係日日solo金毛好悶
你去返你自己間屋個白板 (重覆: 你自己間屋,唔係其他人既屋),見到卡左係邊到,就即係你 (你做 host 既情況下) 要係邊到繼續。

又咁講,Online Mode 無規定你必須要做 host 去完成晒成件事既 你唔完成,代價只係某D車 Trade Price 解唔到,同埋你心裡面有條刺(完美主義者)
想問多句,佢可以買幾個倉,每個倉係獨立出入貨計?
每個倉獨立出入貨
所以打爆d倉係好花時間
最近見PS5免費有Online 但已經駛曬啲錢買唔起潛艇
想問下而家是咪地堡肯掛機就搵到錢 同埋PS5有無方法開到單公場
已經upload咗故事mode
係咪我太新玩
我一個人買左3座大倉
每座都係111件貨

要最快可以塞爆就係用驚駭位元
開到你想入貨既倉附近
直接用車後面既電腦開入貨任
暴君MKII一飛
入完跟手揸去下一個倉

重複以上流程直到打爆為止

我上次咁樣搞一鑊由140lv直接升到170幾

記住 入貨係一件好燒錢既事、打爆個倉後冇咩必要就咪撚開住CEO周圍行(D NPC話打劫就打劫好撚煩)同埋等賣貨2倍錢先好出貨(一加倍出一次200幾萬入袋)
2倍係官方個d周期性雙倍活動?

錢最多問金毛拎番,只係我驚我無心記入咁多倉貨
家機單公唔清楚,要等高手

地堡都係好賺,但係要成本(7萬5全補一次),又或者你好多時間去偷料(一次得個雞屎咁多多)

同埋入面設施唔升級好似整貨太慢同太少會蝕本
改哂都要2百幾萬,好似

同埋佢送個地堡位置幾差下,出貨應該好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞