[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #7

1002 回覆
2 Like 7 Dislike
GTR已經拎咗去改舊 佢原車真係唔靚
不過改完操控差咗
成group 人有老手有新手,唔俾用自己車先公平呀嘛
唔係嘅話新手分分鐘DNF
咁咪叫啲新手升lv賺多啲錢先玩賽車
舊時晚晚一齊打劫既連登仔去哂邊
單人打佩島 就咁買220萬潛艇乜都唔加 夠唔夠打?

不過預左頭一、兩次打刧會比較耐。
因為你無一架隨傳隨到既直昇機 / Oppressor。
做前置任務就唯有靠揸車,呢個就花時間。
不過你亦可以去偷架直昇機,但偷返黎果D 一離開左個 session 就會消失。
就算做做下任死左應該都唔會蝕錢?最多浪費時間?
通常放晒所有 cash 入銀行,咁通常死都唔會跌錢。不過依然有某D任務每次死會直接由銀行扣 $500,個原因我就唔太清楚了
另外隻 game 每一日 (實際時間 48 分鐘) 會扣你一堆日常開支,你擁有愈多物業就扣得愈多,講緊幾百至一萬左右啦。如果連呢舊錢都想慳既,就每 47分鐘轉去另一個 session
一萬唔怕啦
玩次炸車都翻黎
想問有冇人係III-SHOCKER-III個幫會,我仲喺個幫會但冇左個discord channel,想入番
金毛個首輪情報跑山咁 搵黎搵去都唔見電單車
有無ps5 巴打?班frd抽唔到ps5 唔夠人玩任
第一次要跑半個島先搵到
去到西邊先有

之後再開偵察就直接機場有快好多
佩島打劫係咪一引到直升機其實就輸左無得打
有冇PS4幫會可以入?新手想一齊玩搶劫任務
離開左別墅一定會引到架直昇機出黎
進場係咪科隆卡用排水道最易?

我用長鰭地面進場 連件偽裝衫都搵唔到
我同朋友玩親都係長鰭北面碼頭入,離場係主碼頭搶架船走。

長鰭北碼入既好處係有得換衫都拎鉤抓(可以爬場入莊園),同埋可以拎咗副要目標先入莊園。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞