[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #7

1002 回覆
2 Like 7 Dislike
頭3個月free
咁唔轉啦
又唔比人轉pc
拎完就永久啦
點解我ps5 會搵唔到ps4 online profile
一定要你登入R星個 Socialclub ac先有得俾你轉
香港係只配同大陸人連一啊到去成班講蝗語,即刻無晒興趣,game 都del 埋
可以試下VPN轉地區
成個單機save都download到落嚟點會未Connect到social club
唔係淨係畀玩三個月咩? 唔係要買80蚊先有online?
屌,6定7年前轉過去pc,而家ps4個save唔可以轉去ps5度
唔撚使玩
80蚊係單機mode
請問有冇巴打PS4版進度轉唔到PS5版?
一入線上淨係話有400萬攞同埋生涯規劃

我見其他人已經transfer到
想問下點樣轉移啲資料
我有情況同你一樣
不過有朋友都轉過pc,ps5照玩到
佢之前係咪繼承ps4個save去pc度先,係嘅話應該都係transfer唔到,R*當你ps4個save係transfer過所以冇資格transfer過ps5
https://www.reddit.com/r/gtaonline/comments/tdzus9/rockstar_confirmed_the_inevitable_will_be/
reddit都屌晒鬼
我pc都係玩完第一個打劫就棄咗玩返ps4版,而家冇得transfer ps4個save真係del得
屌,咁真係唔撚洗玩
岩先問返個朋友原來佢兩邊分開玩
On9 R星
已出ticket 屌柒rockstar
你6 7 年前有冇transfer ps4 online data過去PC
有就恭喜你,你中撚左伏啦
點先拎到ps plus送果一百萬
正仆街嚟
Console 同PC profile 係分開都唔撚俾trans
PS3轉過PS4 咁都唔得真係屌
冇轉過去PC應該冇問題
而家係有轉向data 去PC 嘅中撚哂伏

利申:中伏落左ticket 屌鳩R*

我開左ticket,佢俾左條link我問rockstar expert,然後佢既答覆係咁
transfer 完就中伏
block 撚左PC profile 唔俾揀嚟trans 咪得,本身PC 同 PS4 profile 係分開架啦

白痴programmer咁撚柒鳩簡單logic都唔撚寫
叫佢收皮啦PST
大把人 transfer 左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞