[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #7

1002 回覆
2 Like 7 Dislike
依家仲有冇啲咩bug車賣錢方法
d車可唔可以由本身個角色轉去新角色度
Ps4
load得快左係爽左好多
直接刷島啦 6 7分鐘一場
睇完片應該問你係咪轉profile 喎
我依家係擔心好耐以前Ps4畀modder搞過
有段時間變到古靈精怪
當咗我係modder
Ps4轉移去ps5,lv重新計過,但ps4嗰陣殺咗嘅人數/死幾多次嗰啲數據仲係有,即係點 移啲唔移啲
你試吓入去開完角色先再去menu撳轉移,我都係咁先見到ps4個save
我買車買到要買幾個車庫
跟住將啲車分牌子擺
巴打同好,已經有林寶倉 benz倉 法拉倉 寶馬倉 頭d倉
我仲要google 跟住架真車嚟改
我係咁做嘅:
開新角色->去到差館門口教學模式->option 轉移->見到自己ps4舊角(lvl 3xx/4xx) ->話我進度不足
我班老友都移哂民 得番我一個
咁樣好有滿足感
同埋真係太多錢冇地方洗

本身玩緊PS4 版, down 左Ps5 版轉移唔到線上個save, 有無巴打都係咁?
初初d 車好難整得似真車
後期出嗰d根本就幾乎一樣
請問bug車及刷島是什麼

剛開始玩
車嗰個bug好似有機會ban ac我冇用過唔太清楚 新手直接儲二百萬買潛艇解鎖佩里克島搶劫 平均一場一百五十萬左右 主要目標如果係粉鑽就可以再高啲
請問有無新手教學

開頭set人物有無咩秘訣
the contract 出左可以裝防lock on 都已經收左mk2半皮
As we continue to improve and tune the GTA Online experience, we’ve also made adjustments to increase base payouts on Biker Sell Missions and Nightclub Daily Income on PlayStation 5 and Xbox Series X|S

多謝兩舊都係屎
我都係咁,xbox one 版去唔到series s
性別定左以後無得改
其他無乜特別野
想問吓如果想入坑PS
買4定5好
但係自己又覺得買5好撚悽慘 遊戲機都要食炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞