[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #7

1002 回覆
2 Like 7 Dislike
暫時係
咁都係繼續玩住ER同FF先
特技賽車都幾好玩
暫時最好玩應該係末日搶劫
雖然街場多智障
但如果遇着班識玩又唔會死幾次就走場嘅路人就好刺激
尋晚將GTA ONLINE個角色MIRGRATE去PS5
係PS4試一試, 原來夜總會唔識生產個BUG仲未解決

2, 3年前R*客服已經俾晒錢我, 幫我賣走NIGHTCLUB, 工廠, 再買返
都唔得. 班CS根本解決唔到呢個位.
影像模式Ps5效能係1080 60
保真係4k30?
用熱感重狙屠人比人話我用外掛要report我

Ps4版
今個禮拜悶到仆街
加倍任加完都係得3萬幾,運貨又冇獎勵
特價車架架又貴又唔等使
車聚架車又公廁車嚟,連開驚抽賭場車都冇興趣
兩個星期無開 game 了
PC版真係好悶
早三個星期都叫事務所任務double俾人賺到笑
跟住直落兩個禮拜掛住搞ps5冇更新
呢個禮拜獎品同垃圾冇分別
冇公開戰局任務/運貨加倍 pc單機玩真係悶撚到核爆
睇下今日更新有咩
保真 = 真4K 有光線追蹤功能 30fps
效能 = 假4K (upscaled) 冇光線追蹤功能 60fps
混合 = 假4K (upscaled) 有光線追蹤功能 60fps
有冇人分到開左rt同冇開rt ge分別
真係唔覺有分別
但本身GTAV 個RT唔是都比人屌是假RT咩
任務-拉瑪聯絡人任務 2倍

地堡貨物出售 2倍
特種貨物倉庫出售 2倍

貨倉係時候出貨啦
屌前日先出完地堡同貨倉貨 今日就加倍
PS5有冇得單人刷車聚系列賽?
想要架免費車
31st March GTA Online Weekly Update

Podium Vehicle
    Annis Savestra

New Content
    Prize Ride Challenge: Grotti Itali GTO (Place Top 3 in 5 LS Car Meet Series Races)
    HSW Ride: Turismo Classic (PS5 & Xbox Series X)
    Log-In Unlock:
        All White Square Shades

Bonus GTA$ And RP Activities
    2x GTA$ & RP on Lamar Missions
    2x GTA$ & RP on Select Survivals
    2x GTA$ & RP on Bunker Sell Missions
    2x GTA$ & RP on Special Cargo
    2x GTA$ & RP on Tuner Races
    3x GTA$ & RP on Street Races for GTA+

Discounted Content
    30% Off High-End Apartments
    30% Off Dominator GTT ($854,000 - $640,500)
    30% Off Growler ($1,138,900 - $854,175)
    30% Off Impaler ($232,285 - $174,650)
    30% Off Remus ($959,000 - $719,250)
    30% Off Warrener HKR ($882,000 - $661,500)
    40% Off Jester RR ($1,182,000 - $886,500)
    50% Off Assault & Carbine Rifles (+Weapons Components)
仆街R*鳩夠未
公寓減價係jm9?
濕鳩拉馬任300倍都唔會有人玩

唯一正常係出貨又兩倍啦
一個人應該開始唔到
睇下你目標要排第幾,如果係排第 2 名既,你 host 一場 street race 然後等一個陌生人 join 就即刻開始
如果要第 1 名就煩,一係你真係光明正大鬥贏對家,一係跑到一半靠 network 黎做到半斷線效果甩晒其他人走 (e.g. router setting)
發現好多人仲唔知事務所啲車
兩條友揸mk2跟住我射我唔死
問我個架係咩車
special cargo 兩倍,想快速升level 既可以每次一件一件咁出,每成功出一件 +10000RP
我前嗰排無聊得濟一炮過做晒啲Lamar mission
班MK II白痴剩係識揸MK II搞人又點知出左anti Lock on改裝
今星期車聚係咪Dr Dre部車黎
GTO黎
好似係單人完任跟手揸個架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞