|Switch/3DS討論|E3情報整合|MarioOdyssey/火紋無雙中文版同步發售|(45)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

PS4『モンスターハンターワールド』関連の新たな商標が見つかる 月額課金制は確定か

#鐵定回歸
#你點睇

課金不了

Source?

Sourse ? x 2

http://www.siliconera.com/2017/06/15/monster-hunter-world-might-come-subscription-fees-least-japan/

精彩囉

月額課金=月費唔係扭蛋

同意
http://www.nintendo.com.hk/splatoon2/
?!

中文版

但係佢啲game內容野仲係用日文

今朝係aeon訂的應該就係呢款機,係咪會有埋行貨特典呢

splatoon呢個pack好撚抵
可惜已經忍唔住出咗
好撚嘔心
啱啱買機諗住入黎問野
點知一追po 原來都係係度屌9 sony用家
出面就特登開po釣魚 恥笑d索索冇錢買switch
但任記PO就自己圍爐打飛機
又係度借d而話MHW點點點
其實咪又係葡萄ps4有MHW NS就冇
好心啦 男人老狗 打機都咁撚小氣
利申 雙修 唔好咬我

好啦應承你玩埋呢舖唔玩
利申Switch ps4 pc都有 佢出邊都影響唔到我
好撚嘔心
啱啱買機諗住入黎問野
利申 雙修 唔好咬我

好啦應承你玩埋呢舖唔玩

其實主要都係想講果D忽然真獵人
有冇高手教下我DNA MAN個粒太陽頭拳套點對付
次次都好慢咁飛埋黎,打又打唔跌,又冇啦啦加速電鳩我
唔買arms 無game 玩,想是但買隻game 噤下

諗緊買metal slug 3 定 shovel knight 好
SALMON RUN 200%

諗緊買metal slug 3 定 shovel knight 好

新個隻mighty gunvolt burst
好撚嘔心
啱啱買機諗住入黎問野

利申 雙修 唔好咬我

https://lihkg.com/thread/284386
好撚嘔心
啱啱買機諗住入黎問野

利申 雙修 唔好咬我

https://lihkg.com/thread/284386

joycon正價係咪518?

要連贏10場先有仲要隊友個個都好勁先得

splatoon呢個pack好撚抵
可惜已經忍唔住出咗

$588訂左手制 到時會唔會周街都$518買到

其實唔難
好撚嘔心
啱啱買機諗住入黎問野
利申 雙修 唔好咬我

好啦應承你玩埋呢舖唔玩

其實主要都係想講果D忽然真獵人

上幾個po有dON9仔話打mh要潛行
比人當狗撚

想要2play

其實唔難

佢80已經好鳩

有冇巴打買左metal slug3 可唔可以4人玩
同埋下載game 如果轉sd卡有冇得比你再dl係咪跟ac?
有冇高手教下我DNA MAN個粒太陽頭拳套點對付
次次都好慢咁飛埋黎,打又打唔跌,又冇啦啦加速電鳩我

用spring man 既話可以儲氣 dash 整走佢
再唔係拉遠 chok 西都ok
但佢潛地既話你應該會打唔中
好撚嘔心
啱啱買機諗住入黎問野

利申 雙修 唔好咬我

針對咩都未清楚

你條問題?
有冇人arms唔岩玩
炸強人換
好撚嘔心
啱啱買機諗住入黎問野
利申 雙修 唔好咬我

話你呀毒到出煙

其實毒撚比人當狗撚好正常

玩PS4=毒撚
Switch 有面連=mk

不嬲都係mk撚鳩毒撚嫁啦
splatoon無一機雙打昆唔到我買pro con
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞