|Switch/3DS討論|E3情報整合|MarioOdyssey/火紋無雙中文版同步發售|(45)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
btw bam

頂 quote左

今次俾along bb累死
我部switch係ma車出嗰陣買,2600淨機,睇嚟都幾抵

2340買表示幾抵

但係你壞機

任記啲機會壞
我兩部3ds都好撚正常
以前我好似有2部nds,玩到唔玩都未整過,依家唔知去咗邊

我TV mode 兩隻手制 離開30cm-60cm就會delay/不受控

wifi 收兩格照斷線

但係玩左zelda唔想洗save 等緊佢出backup save

其實做咩唔一早玩 見你講左好耐
Lv4開始比電腦屈機 睇黎聽日開始唔用體感
https://www.youtube.com/watch?v=YGcsVQB1NAA
Super Mario 64 - Super Mario Odyssey Mod.
Lv4開始比電腦屈機 睇黎聽日開始唔用體感

我籃球LEVEL5仲屈緊電腦機
真打就未試咁高lv
如果屋企有兩部switch
可唔可以登入同一個Nintendo Ac
share大家係Eshop到買既Game??
https://www.youtube.com/watch?v=YGcsVQB1NAA
Super Mario 64 - Super Mario Odyssey Mod.

條友有能力code得咁快都冇錢買switch
有無人有玩shovel knight同mr. shifty?
我見好似好正咁
雖然mr. shifty好似壞處係gameplay時間好短

Along bb果然is gay

你咁講終於get到

番唔到轉頭

唔明

中間斬開幅圖再睇

仲係唔明
有無人有玩shovel knight同mr. shifty?
我見好似好正咁

Mr shifty幾吸引
好快爆?

Along bb果然is gay

你咁講終於get到

番唔到轉頭

唔明

中間斬開幅圖再睇

仲係唔明

bam
我見好似好正咁

Mr shifty幾吸引
好快爆?

啲人話快
bam
你地好gay呀
你地好gay呀

alonebb
強烈要求隻amibo出一個版本件婚紗係桃子公主本身隻粉紅色
白色既桃子公主唔接受
我部switch係ma車出嗰陣買,2600淨機,睇嚟都幾抵

2340買表示幾抵

但係你壞機

任記啲機會壞
我兩部3ds都好撚正常
以前我好似有2部nds,玩到唔玩都未整過,依家唔知去咗邊

我TV mode 兩隻手制 離開30cm-60cm就會delay/不受控

wifi 收兩格照斷線

但係玩左zelda唔想洗save 等緊佢出backup save

其實做咩唔一早玩 見你講左好耐

一開頭玩冇野 玩玩下先發覺出事了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞