|Switch/3DS討論|E3情報整合|MarioOdyssey/火紋無雙中文版同步發售|(45)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
capcom 可能唔想為pc搞亞洲ser,想要valve搞

valve唔肯,先變左得 ps4

xbox one其實係Asia都應該有1-2m sales, 同埋仲要有新主機出, 冇理由唔攞埋MHW黎做.
今集sell畫質, 加新玩法, 啱哂用埋XBOX ONE X玩.
俾錢capcom唔俾出喺switch唔遺反公平法咩

俾錢單野應該唔係真

應該唔係真 MHW應該係機能問題 淨係見到佢出係PS4 xboxOne PC就知 3個機能都比Switch好

依個我同意,佢依家個模式,如果冇好似zelda咁拎住部機做 optimization,switch可能會run唔掂, framedrop出事
而且依capcom講,幾年前開始做development,同時任記派development 機派得遲,capcom做唔到/切落switch度
我覺得mhw唔可以同一時間落到switch係合理
不過,你話係咪switch會一段時間冇MH Game,依個就唔知啦

btw 反而我好奇,點解xbox 同pc係Asia冇得發行, ps4亞洲獨家

Sony點都有塞錢,又有獨家content,又亞洲獨家

日本獨家都話, 因為XBOX同PC自己都冇肉食, 但亞洲其他國家XBOX都未至於冇玩家, 真係唔知capcom咁樣派game係咩玩法
但發佈有講有獨家content 當時冇聽到

Press release 話有
俾錢capcom唔俾出喺switch唔遺反公平法咩

俾錢單野應該唔係真

應該唔係真 MHW應該係機能問題 淨係見到佢出係PS4 xboxOne PC就知 3個機能都比Switch好

依個我同意,佢依家個模式,如果冇好似zelda咁拎住部機做 optimization,switch可能會run唔掂, framedrop出事
而且依capcom講,幾年前開始做development,同時任記派development 機派得遲,capcom做唔到/切落switch度
我覺得mhw唔可以同一時間落到switch係合理
不過,你話係咪switch會一段時間冇MH Game,依個就唔知啦

btw 反而我好奇,點解xbox 同pc係Asia冇得發行, ps4亞洲獨家

Sony點都有塞錢,又有獨家content,又亞洲獨家

日本獨家都話, 因為XBOX同PC自己都冇肉食, 但亞洲其他國家XBOX都未至於冇玩家, 真係唔知capcom咁樣派game係咩玩法
但發佈有講有獨家content 當時冇聽到

Press release 話有

咁我聽漏左

Don't ff Sony 俾咗錢就真

如果唔係Switch部機既硬件support唔到
最大既可能都應該係sony
仲要連mhxx都未發售就公佈mhw 但mhw就18年先有得玩
今鋪索索真係嬴曬

不過家用機版mh係一個未知之數 希望到時百花齊放 ns又有得玩 ps4又有得玩 唔洗再睇到d無謂罵戰post

不過家用機版mh係一個未知之數 希望到時百花齊放 ns又有得玩 ps4又有得玩 唔洗再睇到d無謂罵戰post

到時會吵console vs portable

到時會吵console vs portable

到時應該係會吵 新玩法 VS 舊玩法

仲要連mhxx都未發售就公佈mhw 但mhw就18年先有得玩
今鋪索索真係嬴曬

兩條線至好,好似全盛時期嘅cod同bf咁

今鋪索索真係嬴曬

到時仲多花生

今鋪索索真係嬴曬

到時仲多花生

怪物獵人5: 獵人內戰

https://twitter.com/geoffkeighley/status/874666371103072256
今次東西方差別唔少不過兩邊都冇Sony第一份,連登gk洗唔洗開個圍內投票

單計機能XB1X超過PS4PRO成為當今最高機能CONCOLE
又玩水冷又真4K+60fps
唔係XB1自己開壞頭其實有得追
真係唔明佢地點解自己要得罪玩家

領導人唔同,有時呢D係冇辦法,唔係話一救就救到
Between仲有人覺得Sony E3正都真係不得不服,連UBI既都可以覺得唔好
https://lihkg.com/thread/281795/page/4
睇今次E3投票出哂打手投票都唔win,有d地方仲要俾老任/MS炒就知咩事啦

今鋪索索真係嬴曬

到時仲多花生

Pvp ?

今鋪索索真係嬴曬

到時仲多花生

Pvp ?

需要配備上網功能
任豚:你地可以出街打mh咩
索索:你隻mh有4k咩 我隻mh唔駛過區 又無on9食藥慶祝動作
Xbox boss: relationship with Nintendo is “incredibly strong”
Xbox boss: relationship with Nintendo is “incredibly strong”

我突然醒起果時PS3 公佈完售價之後
Xbox 抽水話個價夠買360 + Wii

今鋪索索真係嬴曬

到時仲多花生

Pvp ?

需要配備上網功能

而家已經pvp緊
JP¥35,870
+1,110.00 (+3.19%)
JP¥35,870
+1,110.00 (+3.19%)

2009年1月以来の高値更新。
琴晚比女友睇新出啲驚,好似隻隻都中意

唔知夠唔夠位張128
其實都唔駛諗咁多,要試新系統,就買MHW,反正玩開PS4應該都會有PS PLUS,無則績3個月都夠玩啦都
其實都唔駛諗咁多,要試新系統,就買MHW,反正玩開PS4應該都會有PS PLUS,無則績3個月都夠玩啦都

到依家都未續plus

唔知夠唔夠位張128

所以打到入女人市場真係要乜有乜

https://twitter.com/geoffkeighley/status/874666371103072256
今次東西方差別唔少不過兩邊都冇Sony第一份,連登gk洗唔洗開個圍內投票

單計機能XB1X超過PS4PRO成為當今最高機能CONCOLE
又玩水冷又真4K+60fps
唔係XB1自己開壞頭其實有得追
真係唔明佢地點解自己要得罪玩家

領導人唔同,有時呢D係冇辦法,唔係話一救就救到
Between仲有人覺得Sony E3正都真係不得不服,連UBI既都可以覺得唔好
https://lihkg.com/thread/281795/page/4
睇今次E3投票出哂打手投票都唔win,有d地方仲要俾老任/MS炒就知咩事啦

好撚煩d m$ 打手
我從來無講UBI 唔好 係講緊你d 所謂投票代表唔到d 咩 然後再quote 返條twitter poll 比你證明有咩代表性
咁不如你當埋個post d正負評有用

btw兩日前係個e3 post已經覆過話ubi個發佈唔值咁低分

唔知夠唔夠位張128

所以打到入女人市場真係要乜有乜

之前見到D女排隊出Switch唔係講笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞