|Switch/3DS討論|E3情報整合|MarioOdyssey/火紋無雙中文版同步發售|(45)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我部switch係ma車出嗰陣買,2600淨機,睇嚟都幾抵

2340買表示幾抵

但係你壞機

任記啲機會壞
我兩部3ds都好撚正常
以前我好似有2部nds,玩到唔玩都未整過,依家唔知去咗邊

我TV mode 兩隻手制 離開30cm-60cm就會delay/不受控

wifi 收兩格照斷線

但係玩左zelda唔想洗save 等緊佢出backup save

其實做咩唔一早玩 見你講左好耐

一開頭玩冇野 玩玩下先發覺出事了

長痛不如短痛
https://www.youtube.com/watch?v=YGcsVQB1NAA
Super Mario 64 - Super Mario Odyssey Mod.

條友有能力code得咁快都冇錢買switch

IT9係咁嫁啦

痴撚線會唔會太勁呀

2340買表示幾抵

但係你壞機

任記啲機會壞
我兩部3ds都好撚正常
以前我好似有2部nds,玩到唔玩都未整過,依家唔知去咗邊

我TV mode 兩隻手制 離開30cm-60cm就會delay/不受控

wifi 收兩格照斷線

但係玩左zelda唔想洗save 等緊佢出backup save

其實做咩唔一早玩 見你講左好耐

一開頭玩冇野 玩玩下先發覺出事了

長痛不如短痛

而家叫我洗save咁我寧願賣左去唔再玩
https://www.youtube.com/watch?v=YGcsVQB1NAA
Super Mario 64 - Super Mario Odyssey Mod.

條友有能力code得咁快都冇錢買switch

IT9係咁嫁啦

痴撚線會唔會太勁呀

可能想老任請佢
Lv4開始比電腦屈機 睇黎聽日開始唔用體感

我籃球LEVEL5仲屈緊電腦機
真打就未試咁高lv

岩岩試左2場lv4
2場都3比0,但都係贏少少咁贏
係難玩左既
lv4個boss
機加zelda去邊度買抵?

真打就未試咁高lv

岩岩試左2場lv4
係難玩左既

2比0?
我要有啲運先打得死對面
一衝動就比佢禁住黎打
屌arms打3星電腦 都打唔贏

有冇考慮放game?

真打就未試咁高lv

岩岩試左2場lv4
係難玩左既

2比0?
我要有啲運先打得死對面
一衝動就比佢禁住黎打

唔係,我較左3本

有冇考慮放game?

$300收

真打就未試咁高lv

岩岩試左2場lv4
係難玩左既

2比0?
我要有啲運先打得死對面
一衝動就比佢禁住黎打

唔係,我較左3本

有啲咁既野
岩岩玩好多野未摸熟
玩versus唔識較難度
我覺得2v2都好好玩

有冇考慮放game?

$300收

多啲走位 等人出完拳先捉會好啲
同揀個岩用既拳套
打完lv4成個角色關,最尾一個人打面具真係on99

真打就未試咁高lv

岩岩試左2場lv4
係難玩左既

2比0?
我要有啲運先打得死對面
一衝動就比佢禁住黎打

唔係,我較左3本

有啲咁既野
岩岩玩好多野未摸熟
我覺得2v2都好好玩

2v2我暫時無試過
想摸穩左1v1先,lv4已經有啲吃力

我靠拉打放雀

我靠拉打放雀

係咪火雀個拳套?
我主要用呢個同一個雷系guardian拳套
個guardian 分開二段攻擊 又可以做下盾
都幾好用 人地打你要大勾拳
我體感出勾拳得7成得 好似玩緊火紋咁
想問zelda個save係跟部機定跟隻碟嫁?
如果用碟a玩左一排然後用碟b玩,之前個save仲會唔會喺度?

真打就未試咁高lv

岩岩試左2場lv4
係難玩左既

2比0?
我要有啲運先打得死對面
一衝動就比佢禁住黎打

唔係,我較左3本

有啲咁既野
岩岩玩好多野未摸熟
我覺得2v2都好好玩

2v2我暫時無試過
想摸穩左1v1先,lv4已經有啲吃力

2 v2夠亂 係咁靠捉人黎唔比人打
如果用碟a玩左一排然後用碟b玩,之前個save仲會唔會喺度?

跟機個ac
我買過帶玩左陣再轉download版都無問題

你玩緊 WiiU 版?
有無人知arms點樣解鎖新拳套?
有無人知arms點樣解鎖新拳套?

打完啲錢有得用黎換short timer 或者再耐啲
係入面打到禮物盒就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞