當年SONY FANS屌老任方丈自大, 今日SONY又做返同一樣野

72 回覆
16 Like 10 Dislike
Minecraft/Rocket league既多平台crossplay唯獨SONY冇參與其中
Sony辯解話要保護小朋友免受陌生人騷擾
但有留意開業界既都知老任呢方面仲緊張過你
http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-13-sony-defends-decision-to-block-cross-play-with-xbox-one-and-nintendo-switch
Sony defends decision to block PS4 cross-play with Xbox One and Nintendo Switch

之前傳SONY重金買MH新作單傳聞內容都中左八九成
而當中有提過SONY指名道姓唔准呢隻日系大作跨平台出比Switch
係咪真就自己諗
屌sony就冇人敢理
篇傳聞好似仲有話Switch將會繼續有MH.......
Lm
Minecraft/Rocket league既多平台crossplay唯獨SONY冇參與其中
http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-13-sony-defends-decision-to-block-cross-play-with-xbox-one-and-nintendo-switch
Sony defends decision to block PS4 cross-play with Xbox One and Nintendo Switch

而當中有提過SONY指名道姓唔准呢隻日系大作跨平台出比Switch
係咪真就自己諗

不用解釋 完
篇傳聞好似仲有話Switch將會繼續有MH.......

其實對2capcom黎講好正路
switch出2隻mh自己打自己
係capcam立場,反正好多玩家都有曬兩部機,出兩隻game無壞
https://www.gamespot.com/articles/nintendo-e3-2017-minecraft-on-switch-requires-an-x/1100-6450965/

睇下邊個自大,要用xbox live acc玩

咁rocket league呢?
同埋要acc又唔係要金會員,點自大法
風水輪流轉
https://www.gamespot.com/articles/nintendo-e3-2017-minecraft-on-switch-requires-an-x/1100-6450965/

睇下邊個自大,要用xbox live acc玩

咁rocket league呢?
同埋要acc又唔係要金會員,點自大法

冇人會容許自己既競爭對手既野係自家平台出現卦?
我未見過有 呀!唔係任記將來隻MINECRAFT會喎

咁而家Minecraft係MS既,用XBL很正常
當然Sony唔肯Minecraft都冇咩,解釋到RL咪得
你慌死佢唔會移植落switch咩

係咪真就自己諗

證明ps4先係小學雞專用機
好似係
最尾個句 huge internal strife
會係邊個嘈 嘈d咩
老任惡意收購 , 天地不容

索索而家善意回收 , 做正義的事
最尾個句 huge internal strife
會係邊個嘈 嘈d咩

capcom內部爭拗
同埋決定出mhw前提過sfv銷量唔理想
可能就係拗繼續手提機定試多次家用平台
最後三太子決定賭多次
睇佢呢個時間公佈MHW都知呢次係想做鳩Switch

表面好似係想推mh上歐美
內裡明落你隻xx面

內裡明落你隻xx面

賣唔出咪即係做9自己

內裡明落你隻xx面

賣唔出咪即係做9自己

賣唔出證明switch垃圾同啲人唔鍾意面對面玩
我睇完Minecraft新片,屌也不屌o既MS宣傳片竟然睇到誇平台見到switch,估佢唔到
Minecraft唔玩mod = on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞