|Switch/3DS討論|E3情報整合|MarioOdyssey/火紋無雙中文版同步發售|(45)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
山寨mh
https://youtu.be/StJM39WBLFo

呢隻有興趣呀
真鬼佬mh
一早登記左

係寨FEEL左D, 但係畫面靚好多

睇過幾條gameplay
其實比mh(新呢幾代)慢
同埋佢呢隻畫風我覺得好舒服

不過D怪表現怪怪地

生硬
嚴格講成隻game都係生硬嘅
不過連beta都未有,應該有排改(但已經收緊錢買套餐

動作唔連貫咁, 不過MH都咁上下
其實佢用呢種風格整呢類GAME係幾有腦, 因為對部機需求低D, 感覺上畫面靚D唔會起咁多狗牙, 不過畫風呢樣野真係人人口味唔同, 呢種卡通化既感覺應該好多MH黨會唔受
港任全版arms廣告
雖然係背面

講漏咗係報紙廣告

一陣出去買先, 知唔知賣街價幾錢?

隔離post有講
36x-41x不等

頂, 唔想落觀塘比人屈 但又唔想出MK SSP咁遠
一陣落KT睇下低過400就買算
山寨mh

呢隻有興趣呀
真鬼佬mh
一早登記左

不過D怪表現怪怪地

生硬

其實佢用呢種風格整呢類GAME係幾有腦, 因為對部機需求低D, 感覺上畫面靚D唔會起咁多狗牙, 不過畫風呢樣野真係人人口味唔同, 呢種卡通化既感覺應該好多MH黨會唔受

唔好咁講呀
唔一定細食嫁
如果個區鳩咁大,隨時chur爆你粒u
有冇人粒左菇粉粉地

係咪用得太多

山寨mh

呢隻有興趣呀
真鬼佬mh
一早登記左

不過D怪表現怪怪地

生硬

唔好咁講呀
唔一定細食嫁

優化做得唔好一樣好chur
山寨mh

呢隻有興趣呀
真鬼佬mh
一早登記左

不過D怪表現怪怪地

生硬

唔好咁講呀
唔一定細食嫁

畫質上佢會比平時既立體GAME細食囉
不過區域大, 大食返轉頭又另一回事
港任全版arms廣告
雖然係背面

講漏咗係報紙廣告

頂 我冇告示貼送
有冇人粒左菇粉粉地

係咪用得太多

呢隻咩JC黎 幾正
有冇人粒左菇粉粉地

係咪用得太多

呢隻咩JC黎 幾正

灰色JC黎...自己貼左D貼紙上去
港任全版arms廣告
雖然係背面

講漏咗係報紙廣告

隔離post有講
36x-41x不等

抽朱經緯水
港任全版arms廣告
雖然係背面

講漏咗係報紙廣告

隔離post有講
36x-41x不等

抽朱經緯水

抽唔晒....如果佢用 手臂的伸~~~~~延作戰就抽到入晒肉
有冇人粒左菇粉粉地

係咪用得太多

你就好啦,用得多反而變粉
港任全版arms廣告
雖然係背面

講漏咗係報紙廣告

隔離post有講
36x-41x不等

抽朱經緯水

抽唔晒....如果佢用 手臂的伸~~~~~延作戰就抽到入晒肉

唔夠gut屎
其實arms入面既角色係人類定機械人?如果係人咪要斬左隻手先可以裝彈簧義肢
有冇人粒左菇粉粉地

係咪用得太多

你就好啦,用得多反而變粉

有咩好
而加買pro 手制係咪仲有問題?
有冇咩方法可以check?

唔洗check, 一定有

依家有咩問題?

講緊方向制?
五月頭買嘅pro制
試極都冇錯方向

如果 pro 制真係設計或個別批次有問題
全球各地嘅活躍玩家已經大規模嘈到拆天
點會好似宜家咁好間唔中得幾個人頭互相對唱咁慘不忍睹
有冇人粒左菇粉粉地

係咪用得太多

呢隻咩JC黎 幾正

灰色JC黎...自己貼左D貼紙上去

其實arms入面既角色係人類定機械人?如果係人咪要斬左隻手先可以裝彈簧義肢

好似話有日瞓醒就變成咁
隻機甲女就好恨自己都有佢地啲能力所以就自己整左套甲

依家有咩問題?

講緊方向制?
五月頭買嘅pro制
試極都冇錯方向

連按先覺
有冇人粒左菇粉粉地

係咪用得太多

貓掌邊度買?好似靚過淘寶咁
有冇人粒左菇粉粉地

係咪用得太多

咪又係淘寶, 搵良值果D買咁解

講漏咗係報紙廣告

隔離post有講
36x-41x不等

抽朱經緯水

唔夠gut屎

搵佢代言隻驚啱晒
其實咩係骨

依家有咩問題?

講緊方向制?
五月頭買嘅pro制
試極都冇錯方向

連按先覺

睇玩咩GAME
有D GAME對十字掣既使用率少咪唔會覺有問題

當你要用到十字掣快速操作既時候就會黎料
例子有俄羅斯方塊

遲下仲有隻太鼓, 個問題會更加明顯
有冇人粒左菇粉粉地

係咪用得太多

咪又係淘寶, 搵良值果D買咁解

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞