|Switch/3DS討論|E3情報整合|MarioOdyssey/火紋無雙中文版同步發售|(45)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
真心無知一問
Switch 你地估計大約有幾多年壽命/玩到幾多年

利申 真心唔識 第一次有衝動買遊戲機

岩岩先出 收皮都無咁快啦
打完3-8
過左3-5電腦已經強過好多試玩70分以上玩家
立回做足,道具化食足,有時都係打到局數2-1
砲打靶D小遊戲已經有好明顯電腦用AI計算黎打既結果
D靶未彈出黎已經出拳食曬d靶
大技唔係捉電腦出完拳/跳起根本唔會中
電腦捉人仲每次都明顯用到盡捉既判定 捉到長一長對手
打lv4個d用體感定手制

用體感過左成個Lv4
角色係機械少女
5關打後開始對面AI全部都係精準攻擊加防守,打雙馬尾輸左勁多次
不過善用防禦睇準佢射哂啲手再反擊就好打少少

講真,打完lv3都已經唔係太想上lv4

試過一次LV4之後
都係落番LV3儲錢算

儲錢我想落返lv1/2喎 起碼唔洗曬時間重打

其實有咩方法儲錢快D

打多D perfect
打完3-8

用體感過左成個Lv4
角色係機械少女
5關打後開始對面AI全部都係精準攻擊加防守,打雙馬尾輸左勁多次

試過一次LV4之後
都係落番LV3儲錢算

但唔打lv4冇得打rank
真心無知一問

一般遊戲機週期4-5 年吧~~你估部部都係PSP 咁可以戰十年咩
跌落300$樓下先買
Arms要點先解到新拳套?
真心無知一問

一般遊戲機週期4-5 年吧~~你估部部都係PSP 咁可以戰十年咩

依家啲人痴線到
PS4出左3年幾問有幾耐命都理解
Switch出左3個月就有人問有幾耐命
用馬尾用雙電雀仔加save load 屈贏咗lv 5
Gp

難以想像再高lv 會點
跌落300$樓下先買

無知一問
而家身在日本
想係度買Arms同黃色joycon
但如果joycon有問題香港老任保唔保架?
另外想問下除左aeon big camera 邊度買會平啲
跌落300$樓下先買

壞JOYCON點玩
跌落300$樓下先買

打完3-8

用體感過左成個Lv4
角色係機械少女

試過一次LV4之後
都係落番LV3儲錢算

但唔打lv4冇得打rank

過左1次咪得
不過ARMS真係好唔真實
人黎架

見到cover 都知唔真實
食咗橡膠果實咁
無知一問
而家身在日本
想係度買Arms同黃色joycon
但如果joycon有問題香港老任保唔保架?
另外想問下除左aeon big camera 邊度買會平啲

水貨唔包
人黎架

食咗橡膠果實咁

係囉
人黎架
中拳會痛會驚架
梗係潛行打拳啦
Gp

難以想像再高lv 會點

今鋪索索無得再話任任係兒童機
人黎架

食咗橡膠果實咁

係囉
人黎架
中拳會痛會驚架
梗係潛行打拳啦

係戰術
人黎架

食咗橡膠果實咁

係囉
人黎架
中拳會痛會驚架
梗係潛行打拳啦

係戰術

但玩落又幾好玩
Gp

難以想像再高lv 會點

今鋪索索無得再話任任係兒童機

你唔出去釣下魚
有無人知overcook幾時出
有冇d加厚joy con既套
玩得耐渣到痛
ARMS個體感移動先似渣車
有冇d加厚joy con既套
玩得耐渣到痛

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞