|Switch/3DS討論|E3情報整合|MarioOdyssey/火紋無雙中文版同步發售|(45)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我部switch係ma車出嗰陣買,2600淨機,睇嚟都幾抵

2340買表示幾抵

但係你壞機

任記啲機會壞
我兩部3ds都好撚正常
以前我好似有2部nds,玩到唔玩都未整過,依家唔知去咗邊

淨睇公主條裙
你見到啲乜

2340買表示幾抵

我嗰部係紅藍機+walkin買

你正價買係紅藍機定灰機?

好似從來都冇見過紅藍有正價唔洗食骨+walkin

淨睇公主條裙
你見到啲乜

點點圖案
"They said I could become anything,
so I became everything"
- Mario, Odyssey 2017

點點圖案

get唔到係好事來

點點圖案

get唔到係好事來

真係get唔到

Along bb果然is gay
迪士尼都係陽具崇拜啦 好出奇咩

你咁講終於get到

你咁講終於get到

番唔到轉頭

你咁講終於get到

番唔到轉頭

唔明

你咁講終於get到

番唔到轉頭

唔明

中間斬開幅圖再睇
成碌鳩頂撚住
btw bam
btw bam

頂 quote左
Mario同古巴隻amiibo根本係一對黎

2340買表示幾抵

但係你壞機

而家買都有lag機
Mario同古巴隻amiibo根本係一對黎

2340買表示幾抵

但係你壞機

而家買都有lag機

紅盒二千二有找又唔見我有事

2340買表示幾抵

但係你壞機

任記啲機會壞
我兩部3ds都好撚正常
以前我好似有2部nds,玩到唔玩都未整過,依家唔知去咗邊

我TV mode 兩隻手制 離開30cm-60cm就會delay/不受控

wifi 收兩格照斷線

但係玩左zelda唔想洗save 等緊佢出backup save
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞