|Switch/3DS討論|E3情報整合|MarioOdyssey/火紋無雙中文版同步發售|(45)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
[任天堂機主討論]ARMS 6月16日發售(44)
竟然仲有人想PSV出MH
會買xx因爲8月無game 買
賤兔等中文版算
有幾多人仲會買mhxx嘅舉個手

有冇出mhw都一樣,有人陪我玩就買

我一定買,反正得閒攞出黎打下都好
Odyssey應該會有好多easter eggs
https://gaming.youtube.com/watch?v=otmXUsVWlDA
Nintendo | E3 2017: Day 2

1:00~1:30 討論POKKEN
1:30~? Pokken邀請賽
Odyssey有

隊長

Port

仲未打爆wii u隻隊展
Odyssey有

隊長

Port

仲未打爆wii u隻隊
#1 ON TRENDING
Super Mario Odyssey - Game Trailer - Nintendo E3 2017

過左24個鐘都仲係#1
[任天堂機主討論]ARMS 6月16日發售(44)

MON POST
賤兔等中文版算

8月賤兔可轉中文
賤兔等中文版算

8月賤兔可轉中文

Ubisoft
瑪利歐 × 瘋狂兔子,究竟會擦咩火花?
立即欣賞我地今次 #UbiE3 展前發佈會公布嘅重大驚喜,隆重介紹與任天堂合作嘅最新作品 #Mario + #Rabbids Kingdom Battle《#瑪利歐 + #瘋狂兔子 王國之戰》
— 本作將獨占於 Nintendo Switch 平台推出,同時我們也確認將帶來繁體中文版本(上市日期待定)
估唔到反而係因為卡比令身邊多咗好多人想出機
賤兔等中文版算

8月賤兔可轉中文

8月有無夜2,睇下到時有咩新聞先算

細個可以冇玩過Mario但係唔可以無玩過卡比
MarioOdyssey將對應現時所有Amiibo

細個勁鍾意玩n64卡比 可以將兩招合體
不過玩到沙漠果關見到隻會變樣既假卡比之後就唔敢玩

由任天堂打到而家,仲未明卡比有乜吸引之處

卡比識飛,普通情況下會易玩過mario
真格鬥王就係俾大人玩嘅,機械人星球關真格鬥王就真係

由任天堂打到而家,仲未明卡比有乜吸引之處

好撚好玩
賤兔等中文版算

8月賤兔可轉中文

Ubisoft
瑪利歐 × 瘋狂兔子,究竟會擦咩火花?
立即欣賞我地今次 #UbiE3 展前發佈會公布嘅重大驚喜,隆重介紹與任天堂合作嘅最新作品 #Mario + #Rabbids Kingdom Battle《#瑪利歐 + #瘋狂兔子 王國之戰》
— 本作將獨占於 Nintendo Switch 平台推出,同時我們也確認將帶來繁體中文版本(上市日期待定)

8月美版可轉中文字幕 明唔明

卡比識飛,普通情況下會易玩過mario
真格鬥王就係俾大人玩嘅,機械人星球關真格鬥王就真係

女朋友玩mario會玩到掉手掣
玩卡比就開心好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞