|Switch/3DS討論|E3情報整合|MarioOdyssey/火紋無雙中文版同步發售|(45)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=bCec1tgxwcE
高解像度で魅せます!『モンスターハンターダブルクロス Nintendo Switch Ver.』カプコンTV!#65

已經冇人理
冇乜見過pokken game play,其實睇落幾好玩

任地獄買fans
明明冇左MH就冇人出機
https://www.youtube.com/watch?v=bCec1tgxwcE
高解像度で魅せます!『モンスターハンターダブルクロス Nintendo Switch Ver.』カプコンTV!#65

已經冇人理

我會買呀,3月果時,出左switch打switch啲game都打唔哂,所以冇買3ds版
估唔到反而係因為卡比令身邊多咗好多人想出機

細個可以冇玩過Mario但係唔可以無玩過卡比

細個勁鍾意玩n64卡比 可以將兩招合體
不過玩到沙漠果關見到隻會變樣既假卡比之後就唔敢玩

卡比識飛,普通情況下會易玩過mario
真格鬥王就係俾大人玩嘅,機械人星球關真格鬥王就真係

女朋友玩mario會玩到掉手掣
玩卡比就開心好多

agger 好玩係好玩就易咗啲
會買xx因爲8月無game 買
賤兔等中文版算

8月賤兔可轉中文

Ubisoft
瑪利歐 × 瘋狂兔子,究竟會擦咩火花?
立即欣賞我地今次 #UbiE3 展前發佈會公布嘅重大驚喜,隆重介紹與任天堂合作嘅最新作品 #Mario + #Rabbids Kingdom Battle《#瑪利歐 + #瘋狂兔子 王國之戰》
— 本作將獨占於 Nintendo Switch 平台推出,同時我們也確認將帶來繁體中文版本(上市日期待定)

8月美版可轉中文字幕 明唔明

有無sauce
美eShop未見
佢用字又似遲啲先出
會買xx因爲8月無game 買
賤兔等中文版算

8月賤兔可轉中文

Ubisoft
瑪利歐 × 瘋狂兔子,究竟會擦咩火花?
立即欣賞我地今次 #UbiE3 展前發佈會公布嘅重大驚喜,隆重介紹與任天堂合作嘅最新作品 #Mario + #Rabbids Kingdom Battle《#瑪利歐 + #瘋狂兔子 王國之戰》
— 本作將獨占於 Nintendo Switch 平台推出,同時我們也確認將帶來繁體中文版本(上市日期待定)

8月美版可轉中文字幕 明唔明

有無sauce
美eShop未見
佢用字又似遲啲先出

我高登走過黎

已經冇人理

我會買呀,3月果時,出左switch打switch啲game都打唔哂,所以冇買3ds版

望到capcom e3之後sell switch版都唔知笑好定喊好
pm功能都無…

任地獄買fans
明明冇左MH就冇人出機

推隊入去笑d任狗

已經冇人理

望到capcom e3之後sell switch版都唔知笑好定喊好

就好似睇住隊波個主力轉會去死敵咁
Minecraft CEO confirms Xbox Live login on Switch, really wants Sony cross-play.
下一節係Yoshi
Game Theory條友

已經冇人理

係就係高清 但係啲色塊都係一舊舊
咪即係Minecraft
今年e3第三方廠既大作,有睇頭D既都係得mhw, 刺客, far cry5,同spiderman 近年歐美既大作多數都係由遊戲機公司出番,e.g. Sony uncharted 所以其實老任拉攏Ubisoft 同保證每年有運動game就已經夠

今時今日老任要清楚switch既定位係咩,老老實實call of duty,FIFA ,nba呢類大部分人都會買PS4/xb1 版,出多個switch版本只係會為玩家提供更多選擇,但好少因爲咁而吸引玩家出switch
有冇人買咗arms
同demo比多咗d咩玩法

玩法唔變,但係多左單人模式即係同電腦打
另外所有角色都可以解鎖所有拳套而唔係試玩咁限定起始3種,online打戰術變化多啲
今年e3第三方廠既大作,有睇頭D既都係得mhw, 刺客, far cry5,同spiderman 近年歐美既大作多數都係由遊戲機公司出番,e.g. Sony uncharted 所以其實老任拉攏Ubisoft 同保證每年有運動game就已經夠

今時今日老任要清楚switch既定位係咩,老老實實call of duty,FIFA ,nba呢類大部分人都會買PS4/xb1 版,出多個switch版本只係會為玩家提供更多選擇,但好少因爲咁而吸引玩家出switch

call of duty果條友已經話呢一作短期唔會出落switch
其實咁對switch好危險,如果每次都係咁樣,出係P4X1之後大半年甚至1年先施捨比NS,真係無乜意思,所以寧願佢地咁樣講完唔出既就唔好再出啦
最好做法都係之後2,3年睇下會唔會有機會同時出,如果佢地唔出,即係NS同老任已經失去左呢啲西方廠商既信任
但舊作要port就另作別論
poke拳打得好好睇
poke拳打得好好睇

反殺
poke拳打得好好睇

好似好好玩
睇睇下POKKEN就2半
但真係好難玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞