|Switch/3DS討論|E3情報整合|MarioOdyssey/火紋無雙中文版同步發售|(45)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
E3 2017: Capcom Not Bringing Switch Version Of Monster Hunter XX To The US.
The company confirms it has no plans to localize the title.

https://www.gamespot.com/articles/e3-2017-capcom-not-bringing-switch-version-of-mons/1100-6450954/?ftag=GSS-05-10aab8e&utm_campaign=trueAnthem%3A%20Trending%20Content&utm_content=5941b8eb04d3010304f7ca79&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

所以好多鬼佬失望冇XX打要焗住等多半年先有MH玩

隻MHW唔delay就2018嘅…
日版MHXX入手預定,唔知實體game由日本/香港寄過嚟要等幾耐…
有幾多人仲會買mhxx嘅舉個手

已經訂左

真獵人等偷跑狗衝!

冇訂等偷跑
[方丈?]Sony拒絕參與Minecraft/Rocket league全平台連線 又被傳禁止MHW在Switch發售

正常商業決定

當XB/PC/SWITCH肯走埋一齊既時候
你SONY仲玩一枝獨秀而唔係參與其中
會唔會比人感覺太寸?
[方丈?]Sony拒絕參與Minecraft/Rocket league全平台連線 又被傳禁止MHW在Switch發售

按之前傳聞switch應該係有另一隻

mh真係唔奇

capcom點會肯捨得唔要d舊模

mvsci zero,dante chris擺明就舊模重用hea鳩fans

睇下點啦
傳聞入面浮到上面既內容都中到8-9成

正常商業決定

會唔會比人感覺太寸?

越來越串

正常商業決定

會唔會比人感覺太寸?

Sony 話要保護啲小朋友呀
子供機

正常商業決定

會唔會比人感覺太寸?

Sony 話要保護啲小朋友呀
子供機

呢單唔評論

但佢 e3 個態度真係.好撚臭串

唔畀出MHW
gapcom轉個頭出MHW deluxe

唔畀出MHW
gapcom轉個頭出MHW deluxe

sony而家根本無牙老虎

係咁惡就唔會俾kh3 成功出走
網連比人用dna人屈雙冰龍
俾錢capcom唔俾出喺switch唔遺反公平法咩

俾錢單野應該唔係真
俾錢capcom唔俾出喺switch唔違反公平法咩
網連比人用dna人屈雙冰龍

開左online喇咩?
$2899仲貴過我偷跑買

冇左MH仲炒乜鳩

俾錢單野應該唔係真

應該唔係真 MHW應該係機能問題 淨係見到佢出係PS4 xboxOne PC就知 3個機能都比Switch好

睇下點啦

capcom到下年年尾或者19年頭先出全新MH係switch其實都冇咩所謂,switch仲有一批啱拎出街玩既game未現身,E3 既game list除左FE無雙同rocket league,其他都要買
當年wii, 3ds都唔係靠mh起家,反而係capcom需唔需要mobile platform依條水,等mhw開賣就自有分曉

冇左MH仲炒乜鳩

係唔係産量少所以仲可以炒?如果産量多+下年冇MH新作,唔信佢仲可以炒...

睇下點啦

capcom到下年年尾或者19年頭先出全新MH係switch其實都冇咩所謂,switch仲有一批啱拎出街玩既game未現身,E3 既game list除左FE無雙同rocket league,其他都要買
當年wii, 3ds都唔係靠mh起家,反而係capcom需唔需要mobile platform依條水,等mhw開賣就自有分曉

Capcom會唔會咁容易放棄Switch哩個半手提機嘅市場?冇理由錢都唔去賺...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞