[好似係第二個post] Mazda 車主揮手區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
好想買架mazda3, 又抵又好砌車身又可以車屋企人

但係hatchback版個尾好似太突唔靚, 普通版fastback sedan後座會唔會好窄? 老豆差唔多180驚佢坐得唔舒服

但係hatchback版個尾好似太突唔靚, 普通版fastback sedan後座會唔會好窄? 老豆差唔多180驚佢坐得唔舒服

180頭部空間唔夠肯定唔舒服,但唔算好窄

願聞其詳,雖然宏益應該垃撚圾,但新車應該無咩獲氣

Sales無問題,$0.4/km,慳油好力

佢老味架車有螞蟻同小強
D蟻大大隻
依家擺低比佢汁
交車無汁清楚
CLS

新車都咁垃圾? 部車係咪之前俾人試過黎, 有人係裡面食野...

小強同蟻係車外黎
擺係露天一曬成堆岀黎
唔排除係車外膠邊入車內

呢架係我第二架全新萬士得
[ig]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/18/002658_70aee8c3c47988864d2bc7b80dd4b05c.jpg[/img]

我新車都有小強

我已經殺左幾隻大既
諗諗下唔對路
新車邊可能係咁

巴打最後點處理

我都係擺露天,有時會有一兩隻蟻,但又唔會有小強,不過我唔係車入面食野

我屌,尋晚揸揸下係車窗見到,嚇到我則埋一面揸
幾驚係啲gap到走入嚟

我都覺得Mazda出車果時唔洗埋比你
Check車果時發現到個避震位好多漬,正常果D 位用水喉射下都無左啦,佢地都懶

sales 唔會搞,出車部懶得理,宏益垃圾

180頭部空間唔夠肯定唔舒服,但唔算好窄

180cm 渣 SUV啦

有無巴打知道呢set車仔邊到有得賣
反而我拎新車無呢個小動物問題
呢排總好勤力洗車
計過0.5/km 0.4除非你唔開冷氣
我見其他人都係045-05/km
呢排總好勤力洗車

柴6?
呢排總好勤力洗車

L/17km
0.3x
屌 兩星期無掂過架車 畀左細佬揸
今日揸出去兜轉
側鏡又壞冷氣又壞....
冷氣無晒凍風出係咩原因
風扇無壞 有熱風出
今日揸出去兜轉

新車?
有無ching揸mx5?
冷氣無晒凍風出係咩原因
風扇無壞 有熱風出

你lee 個情況印象中有聽人講過大獲野,同水箱有關,不過我鳩估,最好搵相熟車房check check
呢排總好勤力洗車

L/17km
0.3x

未過1000km run in
呢排總好勤力洗車

L/17km
0.3x

未過1000km run in

CX-5 比起X1, GLA200
價錢內裝都好吸引
今日揸出去兜轉

新車?

二手 10年萬3

求救 係咪要返原廠
CX-5 比起X1, GLA200
價錢內裝都好吸引

佢D 座椅舒適度,已經接近少少德國車級數:

https://youtu.be/ILAOFsQ00K0

求救 係咪要返原廠

氣袋有事,撞過

呢排總好勤力洗車

柴6?

當然 日日渣 番工車 來回20km 有陣時入天水圍或者港島最少60km

求救 係咪要返原廠

氣袋有事,撞過

睇下椅底條線有冇鬆到

求救 係咪要返原廠

氣袋有事,撞過

睇下椅底條線有冇鬆到

我見到副駕椅底有個插有左出黎
唔知係咩呢fd踢到

求救 係咪要返原廠

氣袋有事,撞過

睇下椅底條線有冇鬆到

我見到副駕椅底有個插凸左出黎
唔知係咩呢fd踢到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞