[好似係第二個post] Mazda 車主揮手區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
拎返部車了, 手工唔錯

咁就冇左四千

What car

09 mazda3 1.5, 前日係停車場右轉落斜hi 膊, 右後碌前面近後門裙腳撞凹刮花左, 睇返前幾頁我有貼圖

巴打 我黎緊都係試09 Mazda 有咩注意?

我都係睇表面野, 覺得部車都幾企理冇乜花凹, 之後同車主傾價錢, ok 就約驗車, 我驗車係幫襯ipmc (我覺得好過hkmi), 驗埋冇咩大問題就落訂, 之後約個時間過戶俾埋尾數收匙, 禮成

落訂係咪要簽合約? 定其唔落訂都得?

合約可以上網download template 落黎改下就用得. 如果你肯定冇其他買家同你爭部車, 可以唔落訂嘅

落咩訂
上午驗完咪去搞手續lo

What car

09 mazda3 1.5, 前日係停車場右轉落斜hi 膊, 右後碌前面近後門裙腳撞凹刮花左, 睇返前幾頁我有貼圖

巴打 我黎緊都係試09 Mazda 有咩注意?

我都係睇表面野, 覺得部車都幾企理冇乜花凹, 之後同車主傾價錢, ok 就約驗車, 我驗車係幫襯ipmc (我覺得好過hkmi), 驗埋冇咩大問題就落訂, 之後約個時間過戶俾埋尾數收匙, 禮成

落訂係咪要簽合約? 定其唔落訂都得?

合約可以上網download template 落黎改下就用得. 如果你肯定冇其他買家同你爭部車, 可以唔落訂嘅

落咩訂
上午驗完咪去搞手續lo

所言非也
如果賣家有車會
你驗完話買但一蚊都唔比又無答約
一旦賣家贖左會你突然話唔要
賣家比你玩死
新手問 Mazda 2 2007年 2萬左右
岩岩新手揸 多唔多野整?
新手問 Mazda 2 2007年 2萬左右
岩岩新手揸 多唔多野整?

細細架一定架新手揸
維修睇下d消耗品
宜家揸緊mazda 6, 遲d轉mazda 3會唔會唔慣

降grade?

降grade?

點解要咁做?

降grade?

點解要咁做?

降grade?

點解要咁做?

或者我比個理由由sedan 換hb
馬6 柴冇 iplus

降grade?

點解要咁做?

我覺得馬6大食😂
馬6 柴冇 iplus

Mo long time la

降grade?

點解要咁做?

我覺得馬6大食😂

我係為左慳牌費所以揀馬3
揸緊Mazda 2棍仔
07年車 呢兩排又壞和尚頭 底膽膠又要換
半年前又抬波箱. Mazda d野 一舊左真係多野搞 .

泊露天
今晚踢波 萬一冇錶位 10點泊個零鐘黃埔街邊應該冇事架可

你出完個留言我肯定你今晚有事,重累街坊
揸緊Mazda 2棍仔
07年車 呢兩排又壞和尚頭 底膽膠又要換
半年前又抬波箱. Mazda d野 一舊左真係多野搞 .

泊露天

一時泊室內 一時泊室外. 唔定

坦白講,泊露天同室內係身不由己,首先要有位

你出完個留言我肯定你今晚有事,重累街坊

咁我收一收皮先
新手P牌
平時一至五想渣返工(大概每日來回共6/7km左右)
有冇高見比下小弟,
買mazada 2定3好?

價錢/性能,差幾遠?
新手P牌
平時一至五想渣返工(大概每日來回共6/7km左右)
有冇高見比下小弟,
買mazada 2定3好?

價錢/性能,差幾遠?

3有sedan, 2香港得hb, 定你都係想買hb?

3感覺比2大少少,1個人應該唔差得遠,反而3 的2.0 同 1.5 聽巴打講分別比較大
08 年 MAZDA 6 依1字牌賣到幾錢左右?
請問mazada 新車有冇得分期?
定指定款先有?
請問mazada 新車有冇得分期?
定指定款先有?

m6 有5年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞