[好似係第二個post] Mazda 車主揮手區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
巴打對mazda 2 1.3有咩意見
想買架二手13,14年揸下

車仔細細hb 實用,不過後座有d 辛苦,13 14 款靚仔

hb真係好樣衰

hb 樣衰但好似放到多d野
雖然唔知會唔會用到

見28 有盤放十四萬左右

Mazda 6 同 3 二手價好貼,
搞到Mazda 3 冇咁吸引

馬3 1500cc 應該慳牌費同慳油d

1500 聽聞上斜堅沒力

上咩斜先
港島果條就辛苦d
一般坐2個人夠哂有凸

我估行屯公長命上斜地板友行70

利申 9估

冇你講咁誇張, 未踩實地板上都有70up
2個人絕對冇問題
4個就可能辛苦少少

利申: 14年馬3, 成日行屯公

屯公好少斜度姐, jazz 都 80up la
港島最大獲

出荃灣過左轉車站個條長命斜以前架1500cc 極吃力

個到我都冇乜野喎
反而上舊清真係冇乜力
點解mazda3冇2.0 sedan

有冇伏
巴打對mazda 2 1.3有咩意見
想買架二手13,14年揸下

車仔細細hb 實用,不過後座有d 辛苦,13 14 款靚仔

hb真係好樣衰

Hb係咩
我新手乜都唔識

Hatchback
短車係襯hb啦
Sedan靚好多
上手整走左前面個廠牌 想裝返要幾多錢
Sedan靚好多

agree, 但而家越黎越多人買hatchback...
Sedan靚好多

agree, 但而家越黎越多人買hatchback...

實用麻
想問下mazda 2 內籠大啲定vw polo 大啲
之前試過坐polo,細到好唔舒服

Mazda 2 > Polo
上手整走左前面個廠牌 想裝返要幾多錢

淘仔啦
點解mazda3冇2.0 sedan

新車好似有
求教 小弟04madza 3前日著左跌錢燈同at燈但行一段路又冇事自己熄返 今日揸既時候就發覺轉波唔順但乜燈都冇著 有冇巴打有咁既情況?係咪波箱有問題?有冇巴打整過要幾錢到?
求教 小弟04madza 3前日著左跌錢燈同at燈但行一段路又冇事自己熄返 今日揸既時候就發覺轉波唔順但乜燈都冇著 有冇巴打有咁既情況?係咪波箱有問題?有冇巴打整過要幾錢到?

搵車房報下價啦

搵車房報下價啦

岩岩上網發覺都幾多人我依個問題 我個fd等我問題大啲先再去車房搞依家去都睇唔到啲乜
岩先係德福車場見到部紅色新款mx5,好撚型
好想將自己架14年黑色馬3噴soul red
真係唔知坊間有冇車房咁好技術

全車轉色好金喎

全車轉色好金喎

係咁依噴一幅都兩千......

全車轉色好金喎

預皮幾至兩皮
前提要噴得好

全車轉色好金喎

預皮幾至兩皮
前提要噴得好

換車會化算d......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞