[好似係第二個post] Mazda 車主揮手區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
月中攞車啦 好期待

wt color
diesel?
how much?

Machine gray
汽油iplus
較低轉數
架車係咪會震

有咩棍仔太低轉唔會震

自動波
01 dimeo
果日拎去較低左轉數
震過之前
較低轉數
架車係咪會震

有咩棍仔太低轉唔會震

自動波
01 dimeo
果日拎去較低左轉數
震過之前

做咩攞去較轉數?
較低轉數
架車係咪會震

有咩棍仔太低轉唔會震

自動波
01 dimeo
果日拎去較低左轉數
震過之前

做咩攞去較轉數?

拎去check check
佢話較低左
月中攞車啦 好期待

wt color
diesel?
how much?

汽油iplus

弓起
較低轉數
架車係咪會震

有咩棍仔太低轉唔會震

自動波
01 dimeo
果日拎去較低左轉數
震過之前

做咩攞去較轉數?

拎去check check
佢話較低左

用返原廠轉數啦
月中攞車啦 好期待

wt color
diesel?
how much?

汽油iplus

Why not 柴六
月中攞車啦 好期待

wt color
diesel?
how much?

汽油iplus

Why not 柴六

柴6 無iplus
入油入邊款好
未揸過車
月中攞車啦 好期待

wt color
diesel?
how much?

汽油iplus

Why not 柴六

柴6 無iplus
入油入邊款好
未揸過車

Shell V power
拎返部車了, 手工唔錯

咁就冇左四千
拎返部車了, 手工唔錯

咁就冇左四千

What car
月中攞車啦 好期待

wt color
diesel?
how much?

汽油iplus

Why not 柴六

柴6 無iplus
入油入邊款好
未揸過車

Shell V power

加得快 coupon
有冇i-plus有咩分別
揀mazda 3定6好 新車既話
mazda 6 柴油版好似幾好j
有冇i-plus有咩分別
揀mazda 3定6好 新車既話
mazda 6 柴油版好似幾好j

Iplus即係一系列安全科技
例如自動停車 盲點征測...
拎返部車了, 手工唔錯

咁就冇左四千

What car

09 mazda3 1.5, 前日係停車場右轉落斜hi 膊, 右後碌前面近後門裙腳撞凹刮花左, 睇返前幾頁我有貼圖
拎返部車了, 手工唔錯

咁就冇左四千

What car

09 mazda3 1.5, 前日係停車場右轉落斜hi 膊, 右後碌前面近後門裙腳撞凹刮花左, 睇返前幾頁我有貼圖

唔係話hi 多兩下先一次過整咩......
拎返部車了, 手工唔錯

咁就冇左四千

What car

唔係話hi 多兩下先一次過整咩......

撞凹左嘛...
未係車主但真係好鍾意Mazda
自駕專登租Mazda 2 揸
去到counter見到有架soul red泊左係度真係勁興奮

車細輕巧易渣
發夢高速揸到180 都無飄飄下既感覺
Btw 日本呢架係油渣版
比心機儲錢買Mazda

1.3?
我都係Demio soulred 1.3,真係又靚又好揸,係太窄
拎返部車了, 手工唔錯

咁就冇左四千

What car

巴打 我黎緊都係試09 Mazda 有咩注意?

我都係睇表面野, 覺得部車都幾企理冇乜花凹, 之後同車主傾價錢, ok 就約驗車, 我驗車係幫襯ipmc (我覺得好過hkmi), 驗埋冇咩大問題就落訂, 之後約個時間過戶俾埋尾數收匙, 禮成
拎返部車了, 手工唔錯

咁就冇左四千

What car

我都係睇表面野, 覺得部車都幾企理冇乜花凹, 之後同車主傾價錢, ok 就約驗車, 我驗車係幫襯ipmc (我覺得好過hkmi), 驗埋冇咩大問題就落訂, 之後約個時間過戶俾埋尾數收匙, 禮成

落訂係咪要簽合約? 定其唔落訂都得?

你唔落訂咪賣比第個
拎返部車了, 手工唔錯

咁就冇左四千

What car

你唔落訂咪賣比第個

得罪講句
落500好黎好去
一陣你臨時唔要人地又請哂假佢咪仆街
拎返部車了, 手工唔錯

咁就冇左四千

What car

你唔落訂咪賣比第個

得罪講句
落500好黎好去
一陣你臨時唔要人地又請哂假佢咪仆街

我落五千
拎返部車了, 手工唔錯

咁就冇左四千

What car

合約可以上網download template 落黎改下就用得. 如果你肯定冇其他買家同你爭部車, 可以唔落訂嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞