[好似係第二個post] Mazda 車主揮手區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
請問mazada 新車有冇得分期?
定指定款先有?

m6 有5年

首期幾多
定指定款先有?

m6 有5年

首期幾多

全部都可以上會架啦
我果時要落兩萬訂
定指定款先有?

m6 有5年

首期幾多

全部都可以上會架啦
我果時要落兩萬訂

首期6 months
落兩萬訂
定指定款先有?

m6 有5年

首期幾多

全部都可以上會架啦
我果時要落兩萬訂

首期6 months
落兩萬訂

其實問銀行借錢分期還, 會唔會好過上會?
咁多位巴打點睇Cx3
咁多位巴打點睇Cx3

宜家鍾意呢d款
定指定款先有?

m6 有5年

首期幾多

全部都可以上會架啦
我果時要落兩萬訂

首期6 months
落兩萬訂

會,重平好多,但會有p loan 咩係身
定指定款先有?

m6 有5年

首期幾多

全部都可以上會架啦
我果時要落兩萬訂

首期6 months
落兩萬訂

而且供車會, 牌簿好似冇得自己keep, 問銀行分期貸款就冇呢個問題
定指定款先有?

m6 有5年

首期幾多

全部都可以上會架啦
我果時要落兩萬訂

首期6 months
落兩萬訂

而且供車會, 牌簿好似冇得自己keep, 問銀行分期貸款就冇呢個問題

有d 銀行如果你講明供車,佢會hold 你牌簿,供完要比番500-1000行政費
定指定款先有?

m6 有5年

首期幾多

全部都可以上會架啦
我果時要落兩萬訂

首期6 months
落兩萬訂

有d 銀行如果你講明供車,佢會hold 你牌簿,供完要比番500-1000行政費

借錢都要問咩用途? 成日收到d 銀行寄傳單黎撩我借錢, 講到一打個電話就即批咁容易
P Loan 或上車會都會出現係TU
想搵架mazda 2 01年棍波
定指定款先有?

m6 有5年

首期幾多

全部都可以上會架啦
我果時要落兩萬訂

首期6 months
落兩萬訂

借錢都要問咩用途? 成日收到d 銀行寄傳單黎撩我借錢, 講到一打個電話就即批咁容易

sell 你野就更係話易批,到真係批的時候又問長問短架啦
m2 新車貴左 1萬
其實mazada 3新車同二手車差幾遠?
想問下新mazda 6車主覺唔覺起步油門要踏深啲架車先去?
其實mazada 3新車同二手車差幾遠?

睇咩年份, 我見14年二手盤都十四萬幾, 我諗講價講到盡應該都要十三萬

遲緩問題,有方法處理到

遲緩問題,有方法處理到

搵rico哥

電子油門幫到你

遲緩問題,有方法處理到

搵rico哥

即係我部唔正常?主要想知其他新mazda6係唔係都咁

遲緩問題,有方法處理到

搵rico哥

u 試車果時點?

遲緩問題,有方法處理到

搵rico哥

u 試車果時點?

試車個時無咩特別覺得,因為最近揸朋友車(golf同estima),用返我個力度踩,即刻標前
約左星期六去試mazada 3
有冇咩要注意?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞