[好似係第二個post] Mazda 車主揮手區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
星期日又promo谷柴六
睇黎萬士得想快快手散哂d貨佢

好似話呢批貨,係d staff 落錯order, 所以你見佢同high 版比小左d野

普通版有無少到呢?

code 同 high 比,好似無左加減波撥片同電尾簾

頂級版好似連Bose無?

但柴6沒頂級版簡.... 小道消息會再訂,但有單先訂

訂左黎唔黎得切呀
BTW, 我最後應該揀返二手汽油版, 雖然我好粗咪

粗咪都唔柴......

我計完我換新柴六要每個月俾多3500供車+油錢
我換舊汽油六(2013年打後)就俾多800蚊油錢左右

訂左黎唔黎得切呀

粗咪都唔柴......

汽油二手平柴油二手十萬
真係要多渣先回到本

訂左黎唔黎得切呀

粗咪都唔柴......

汽油二手平柴油二手十萬
真係要多渣先回到本

咁二手同全新車既分別唔洗計埋落去?
二手車維修費用有冇計?

差10萬我一定新馬6柴 新車就係新車

訂左黎唔黎得切呀

粗咪都唔柴......

汽油二手平柴油二手十萬
真係要多渣先回到本

二手車維修費用有冇計?

6真係好撚靚,不過香港冇estate

訂左黎唔黎得切呀

粗咪都唔柴......

汽油二手平柴油二手十萬
真係要多渣先回到本

二手車維修費用有冇計?

6真係好撚靚,不過香港冇estate

I need cx5 diesel 😭

訂左黎唔黎得切呀

粗咪都唔柴......

汽油二手平柴油二手十萬
真係要多渣先回到本

二手車維修費用有冇計?

我一年行兩萬幾,其實同細cc 車比都係一個月差千幾蚊,同埋如果你2013年後馬6,油錢可能要1.3-1.4,差唔多爭成1蚊1公里

訂左黎唔黎得切呀

粗咪都唔柴......

汽油二手平柴油二手十萬
真係要多渣先回到本

二手車維修費用有冇計?

我一年行兩萬幾,其實同細cc 車比都係一個月差千幾蚊,同埋如果你2013年後馬6,油錢可能要1.3-1.4,差唔多爭成1蚊1公里

有架28car 話1.1$/km

訂左黎唔黎得切呀

粗咪都唔柴......

汽油二手平柴油二手十萬
真係要多渣先回到本

二手車維修費用有冇計?

我而家架Ractis 官方數係4.8L/KM, 而家實際我平均係6.24L/KM, 計返比例係1.3倍。我用返相同既倍數倍大返電油馬六既官方數字係9.217L/KM (7.09*1.3) 就係$1.15/KM
我都認同如果粗咪既話柴馬六係抵過電油馬六, 如果我無揹住架Ractis既話柴馬六係抵(以我一年36000km計)
有冇人mazda3改大包圍?有冇圖睇下

訂左黎唔黎得切呀

粗咪都唔柴......

汽油二手平柴油二手十萬
真係要多渣先回到本

二手車維修費用有冇計?

我而家架Ractis 官方數係4.8L/KM, 而家實際我平均係6.24L/KM, 計返比例係1.3倍。我用返相同既倍數倍大返電油馬六既官方數字係9.217L/KM (7.09*1.3) 就係$1.15/KM
我都認同如果粗咪既話柴馬六係抵過電油馬六, 如果我無揹住架Ractis既話柴馬六係抵(以我一年36000km計)

你架ractis 諗住keep住?
落左訂
落左訂

邊架
落左訂

恭喜

屌你,邊架都唔落底,同埋幾錢?
落左訂

恭喜

屌你,邊架都唔底,同埋幾錢?
落左訂

恭喜

屌你,邊架都唔底,同埋幾錢?

05 mazda 6 $18k
已落訂新柴六
已落訂新柴六

👍🏼👍🏼👍🏼
真開心 咁多人渣mazda
我渣左兩架 日本家庭車來講係抵渣
未來都好有機會繼續
想問之前係咪有連登仔share 過mazda 3 既wts group, 我印象中有,但又搵唔番
我比老豆屌我買大CC車 危險
For P牌,有無推介
想問下如果馬六買全保,你地燕梳幾錢?
16年車剛滿一年,要續,宏益要收$9000、合理嗎?

我覺得貴左D, 有無其他介紹?

我比老豆屌我買大CC車 危險

兩百匹都無, 有幾危險丫
想問之前係咪有連登仔share 過mazda 3 既wts group, 我印象中有,但又搵唔番

安詳路巴打入左mazda3 whatsapp group未?

未呀, 有冇網址?

https://chat.whatsapp.com/4LQO2OqDrutHqszrIOMsl2
1-3代都有
已落訂新柴六

白色?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞