[好似係第二個post] Mazda 車主揮手區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
柴6絕響

Sad

新車交完一肚氣

Y
柴6絕響

最保值的 Mazda
柴6絕響

Sad

新車交完一肚氣

Y

願聞其詳,雖然宏益應該垃撚圾,但新車應該無咩獲氣
柴6絕響

Sad

新車交完一肚氣

Y

Sales無問題,$0.4/km,慳油好力

佢老味架車有螞蟻同小強
D蟻大大隻
依家擺低比佢汁
交車無汁清楚
CLS
柴6絕響

Sad

新車交完一肚氣

Y

Sales無問題,架車掂$0.4/km,慳油好力

佢老味架車有螞蟻同小強
D蟻大大隻
依家擺低比佢汁
交車無汁清楚
CLS
柴6絕響

Sad

新車交完一肚氣

Y

佢老味架車有螞蟻同小強
D蟻大大隻
依家擺低比佢汁
交車無汁清楚
CLS

新車都咁垃圾? 部車係咪之前俾人試過黎, 有人係裡面食野...
柴6絕響

Sad

新車交完一肚氣

Y

Sales無問題,架車掂$0.4/km,慳油好力

佢老味架車有螞蟻同小強
D蟻大大隻
依家擺低比佢汁
交車無汁清楚
CLS

外面定裡面
柴6絕響

Sad

新車交完一肚氣

Y

佢老味架車有螞蟻同小強
D蟻大大隻
依家擺低比佢汁
交車無汁清楚
CLS

新車都咁垃圾? 部車係咪之前俾人試過黎, 有人係裡面食野...

小強同蟻係車外黎
擺係露天一曬成堆岀黎
唔排除係車外膠邊入車內

呢架係我第二架全新萬士得

Sad

新車交完一肚氣

Y

佢老味架車有螞蟻同小強
D蟻大大隻
依家擺低比佢汁
交車無汁清楚
CLS

小強同蟻係車外黎
擺係露天一曬成堆岀黎
唔排除係車外膠邊入車內

我新車都有小強

新車交完一肚氣

Y

佢老味架車有螞蟻同小強
D蟻大大隻
依家擺低比佢汁
交車無汁清楚
CLS

小強同蟻係車外黎
擺係露天一曬成堆岀黎
唔排除係車外膠邊入車內

我新車都有小強

我已經殺左幾隻大既
諗諗下唔對路
新車邊可能係咁

巴打最後點處理
我收新車果晚都見到有小強,之後sales 幫我約滅蟲。雖然滅左,但感覺滅蟲藥水搞到車廂有少少痴立立既感覺。
揸左Mazda atenza 3年 陪我上山下海😭😭
我收新車果晚都見到有小強,之後sales 幫我約滅蟲。雖然滅左,但感覺滅蟲藥水搞到車廂有少少痴立立既感覺。

最驚小強如果比我渣緊見到我炒車都似
好恐怖
想問下mazda 2 2003 2004 年 款會唔會多野整?維修平?
想出部

最驚小強如果比我渣緊見到我炒車都似

我都應該係

你本身露天個邊近唔近垃圾站? 定真係車入面有人食過野引到?

新車交完一肚氣

Y

佢老味架車有螞蟻同小強
D蟻大大隻
依家擺低比佢汁
交車無汁清楚
CLS

小強同蟻係車外黎
擺係露天一曬成堆岀黎
唔排除係車外膠邊入車內

我新車都有小強

我已經殺左幾隻大既
諗諗下唔對路
新車邊可能係咁

巴打最後點處理

我都係擺露天,有時會有一兩隻蟻,但又唔會有小強,不過我唔係車入面食野
想問下cx3 貴版 抵唔抵出 燒唔燒油
仲渣緊08年cx7

why not cx5

Cx5 要36
Cx3 貴版先好似27

但cx3 真係好細, 用mazda2個底盤, 又肥又短咁
一係mazda 3 型仔d

無撚有錯

其實CX-5 2.5 IPM Core 同NEW GEN CX-5 GVC 2.5 High 比係唔係差好遠

唔同gen
你現場望就知差勁遠
唔知ipm果架係咪2016年生產

但行出街唔細心睇唔會分到

why not cx5

Cx5 要36
Cx3 貴版先好似27

無撚有錯

其實CX-5 2.5 IPM Core 同NEW GEN CX-5 GVC 2.5 High 比係唔係差好遠

唔同gen
你現場望就知差勁遠

2017 CX-5 型好多

why not cx5

Cx5 要36
Cx3 貴版先好似27

無撚有錯

唔同gen
你現場望就知差勁遠

2017 CX-5 型好多

GVC 應該內籠靚好多

why not cx5

Cx5 要36
Cx3 貴版先好似27

無撚有錯

唔同gen
你現場望就知差勁遠

都唔係架
個面罩一睇就分到

佢老味架車有螞蟻同小強
D蟻大大隻
依家擺低比佢汁
交車無汁清楚
CLS

小強同蟻係車外黎
擺係露天一曬成堆岀黎
唔排除係車外膠邊入車內

我新車都有小強

我已經殺左幾隻大既
諗諗下唔對路
新車邊可能係咁

巴打最後點處理

我都係擺露天,有時會有一兩隻蟻,但又唔會有小強,不過我唔係車入面食野

我屌,尋晚揸揸下係車窗見到,嚇到我則埋一面揸
幾驚係啲gap到走入嚟

why not cx5

Cx5 要36
Cx3 貴版先好似27

無撚有錯

唔同gen
你現場望就知差勁遠

都唔係架
個面罩一睇就分到

買新車梗係買新Gen
外型係一Part,內籠差幾個Level
部車舊(唔知係咪16年車),Mazda 放室外成年,上面D 甲由螞蟻你見到啦
買架舊款不如上28Car搵架搞哂鍍膜窗貼都係十幾萬

主觀覺得,不喜勿插

佢老味架車有螞蟻同小強
D蟻大大隻
依家擺低比佢汁
交車無汁清楚
CLS

小強同蟻係車外黎
擺係露天一曬成堆岀黎
唔排除係車外膠邊入車內

[ig]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/18/002658_70aee8c3c47988864d2bc7b80dd4b05c.jpg[/img]

我新車都有小強

我已經殺左幾隻大既
諗諗下唔對路
新車邊可能係咁

巴打最後點處理

我屌,尋晚揸揸下係車窗見到,嚇到我則埋一面揸
幾驚係啲gap到走入嚟

我都覺得Mazda出車果時唔洗埋比你
Check車果時發現到個避震位好多漬,正常果D 位用水喉射下都無左啦,佢地都懶
其實夜神宜家揸緊咩車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞