[好似係第二個post] Mazda 車主揮手區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
有冇人知cx3 幾錢 1 km?

咁快換車😏

suv好撚型 我返工得閒睇下車姐 未有咁快換

坐過好細唔似suv。。。
普通渣m3 or 大車cx5

咁快換車😏

cx5我都屌

咁快換車😏

cx5我都屌

同埋cx5 岩岩出左新, 車頭好撚型
會唔會巴打放白色gh啊,岩岩放左架gg走

mazda 6
買左架soul red mazda 6
邊度做鍍膜好?

mazda 6

有巴打放過13年Mazda 6
邊度做鍍膜好?

汽油?
邊度做鍍膜好?

汽油?

原廠鍍膜o唔ok? 我都出左架machine gray

mazda 6

有巴打放過13年Mazda 6

13年係gj 了
邊度做鍍膜好?

汽油?

原廠咁貴, last得一年
邊度做鍍膜好?

汽油?

我個架做左原廠鍍膜,感覺唔係好夠硬
push
新手
想買架09 年M3S Hatchback
大家點睇或者約睇車有咩注意
唔該哂
邊度做鍍膜好?

汽油?

我個架做左原廠鍍膜,感覺唔係好夠硬

我個時sales 同我講佢地原廠鍍膜廢到一個點..... 我另外搵街外做,三千幾,效果都幾好
巴打係邊間鍍?
頭先行行下水滾
打開一睇coolant都射出黎

拖左去車房 聽日先check到
有無巴打有經驗?
09馬6
巴打係邊間鍍?

新界個邊,有興趣留tg 話你知
岩岩響新都城已經見副架全新白色 CX-5,

係邊位巴打
岩岩響新都城已經見副架全新白色 CX-5,

係邊位巴打

晴天CHING 做咩改名
有無巴打放mazda 3
舊車腳車 筆直最好兩皮內
有無巴打放mazda 3
舊車腳車 筆直最好兩皮內

兩皮內應該得03-05 年
新手想出十年前的m5,多野整?
我發覺部車堂軚好似唔係好正
明明擺直堂軚, 但部車會向左西埋一邊
即係要微微向右扭部車先會直行
我上網見就話行得耐軚尺會有偏差, 要做四輪定位較返正
有冇巴打做過? 大約咩價同有冇好介紹
我發覺部車堂軚好似唔係好正
明明擺直堂軚, 但部車會向左西埋一邊
即係要微微向右扭部車先會直行
我上網見就話行得耐軚尺會有偏差, 要做四輪定位較返正
有冇巴打做過? 大約咩價同有冇好介紹

600-1000都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞