[好似係第二個post] Mazda 車主揮手區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike

柴應該行多1倍,電油$1.2-1.4/km,柴應該$0.6-0.7/km左右

好似聽過話0.3?

0.3會唔會太誇張

0.3, 我入加得快,油卡減5.5

New 馬3,1.2左右

邊可能,我上一代開埋冷氣先$1

會唔會係我太新,未run 順

有機會,同埋你果架2000cc 係既$1.2 內應該差唔多
有無車主有換大面板車機,我架mazda 3 zoom zoom 想換,有無推介,其實純粹想用個usb

要平淘寶千幾,

Pioneer就3千幾,好聲好多

有無話d 線插洗唔洗剪線博線咁,我見eonon ga7163 話係mazda3 專用,但香港好似唔見有呢個牌子既鋪頭咁

之前有而家無
上佢website有教點知

上佢官網好似唔見有講香港有乜代理咁既
有無車主有換大面板車機,我架mazda 3 zoom zoom 想換,有無推介,其實純粹想用個usb

要平淘寶千幾,

有無話d 線插洗唔洗剪線博線咁,我見eonon ga7163 話係mazda3 專用,但香港好似唔見有呢個牌子既鋪頭咁

之前有而家無

之前都google過
似乎以前有
而家可能要上網訂返黎
或者淘寶搵返岩車用既型號

要平淘寶千幾,

之前有而家無

之前都google過
似乎以前有
而家可能要上網訂返黎
或者淘寶搵返岩車用既型號

哦哦,唔該晒
mazda
小弟曾擁有mazda2 and CX-7
09 mazda3 1.5, 驗完車, 落左訂, 星期二過戶
多謝巴打幫手開post 2
我係05 Mazda 3 棍仔
大家覺得mx5 軟定硬頂好?
大家覺得mx5 軟定硬頂好?

新款就硬頂
過左戶了, 已經hi 花左條鈴同泵把

俾人爆尾

mazda3?
Mazda棍波新手萬幾二萬拎黎操係咪得323同mazda2(04年版)左右
Soul red 6 sold out 🤦🏻‍♂️

太好賣

柴馬六?

柴馬六?

yes

柴馬六?

yes

好似上個月已經同加錢的灰色一齊貨已斷
不嬲車既野越遲買越冇色揀

mazda3?

yes, 09 年 1.5

我學藝未精, 泊車果陣整花左, 好彩冇hi 花人地部車

mazda3?

感覺如何
不嬲車既野越遲買越冇色揀

好心灰😔 就算買左其他色都好似蝕左咁

mazda3?

感覺如何

都ok 嘅, 隔音唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞