[好似係第二個post] Mazda 車主揮手區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
想問下sport mode係咪可以行車時突然用?另外用得多會唔會好易壞?

可以

未壞答你唔到
188cm揸緊馬3 係有小小窄不過都ok舒服
想問下sport mode係咪可以行車時突然用?另外用得多會唔會好易壞?

可以

未壞答你唔到

成日行行下轉總係覺得會易壞

可以

未壞答你唔到

sport mode 佢應該噴多d油同令個chamber 溫度提升,理論上會有損耗,咁當然電子野唔開就少壞d
留名
2016 年貨尾 汽6
咁多位師兄,啱啱有小朋友,黎緊想換部細7人車,原本同老婆睇中架ford grand cmax,不過衰冇電門。
之後搵過下14年後既二手Mazda 5, 有電門,中排冷氣,6氣袋,滿足晒我要求,不過唯一想問第三排唔收放唔放到BB車?
同埋之後mazda5唔出新款,萬一有零件壞難唔難搵?
多謝解答
188cm揸緊馬3 係有小小窄不過都ok舒服

係日本揸過第二代
真係好正
咁多位師兄,啱啱有小朋友,黎緊想換部細7人車,原本同老婆睇中架ford grand cmax,不過衰冇電門。
之後搵過下14年後既二手Mazda 5, 有電門,中排冷氣,6氣袋,滿足晒我要求,不過唯一想問第三排唔收放唔放到BB車?
多謝解答

我用combi bb 車
唔收第3排放應該有d難度
零件 淘寶 台灣 應該都有
多謝解答

唔需要擔心
就算第一代3仔 而家都有零件整

可以

未壞答你唔到

sport mode 佢應該噴多d油同令個chamber 溫度提升,理論上會有損耗,咁當然電子野唔開就少壞d

依家十架有八架新車都有sport mode
邊有咁易壞
要壞都係架車本身問題, 好似某d牌子咁慢慢渣都成日壞la

可以

未壞答你唔到

邊有咁易壞

開sport mode好正

可以

未壞答你唔到

邊有咁易壞

開sport mode好正

自己一個渣忍唔住要開下

其實只係轉數升得快左,同噴多啲油入氣缸令反應加快
用得多唔會壞,只會用多左油
Mazda2 Polo Jazz Fiesta
新車計,邊架好

馬2後座係咪真係好唔人道
最鐘意馬2

利申:185 高

另外想問有無巴打知mazda2新車分期要幾多首期,分到幾多期?

分3年.. 比頭6-8期.. 加牌費..保險..就渣走得.

mazda2 上星期..加左價.. .
Mazda2 Polo Jazz Fiesta
新車計,邊架好

馬2後座係咪真係好唔人道
最鐘意馬2

利申:185 高

另外想問有無巴打知mazda2新車分期要幾多首期,分到幾多期?

分3年.. 比頭6-8期.. 加牌費..保險..就渣走得.

mazda2 上星期..加左價.. .

呢一刻買, m6 啦

其實只係轉數升得快左,同噴多啲油入氣缸令反應加快
用得多唔會壞,只會用多左油

好的 用黎揸山路好爽
聽講10月1收緊柴油車
係咪要趕尾班車出柴6
聽講10月1收緊柴油車
係咪要趕尾班車出柴6

10月1 係出到牌
咁9月前,即係8月已經要揀好哂
宏益日日做Promo 應該差唔多清哂貨,要買就快。
聽講10月1收緊柴油車
係咪要趕尾班車出柴6

10月1 係出到牌

邊到有promo
聽講10月1收緊柴油車
係咪要趕尾班車出柴6

10月1 係出到牌

邊到有promo

Facebook廣告
Promote唔一定代表減價
聽講10月1收緊柴油車
係咪要趕尾班車出柴6

10月1 係出到牌

邊到有promo

直接問sales la
上Facebook 睇下先 thank you
有冇人知cx3 幾錢 1 km?

咁快換車😏

咁快換車😏

suv好撚型 我返工得閒睇下車姐 未有咁快換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞