[93 Days Left] F1 2021 季後討論區 3

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
如果情況係max第三,咸第二,咁要叫幾多架車行先?

如果係max第7咸第6呢?

根本唔應該叫一半唔叫一半
你有冇睇我前兩個 post 逐點畫番晒出黎 sosad
岩岩又 research 下啲 safety car 片,睇下點樣指定號碼 lap 車

https://youtu.be/r7JfBJzUN0U
兩條友成日fuck 黎fuck去
睇咁多片 好似佢係第一個企喺masi角度去睇返件事
而家就咁聽佢講 masi份工都真係幾高壓
成季比兩大車隊追住屌
當然唔可以掩飾佢真係做得好差
最後佢串尿兜狼嗰度應該真係壓力爆煲了
擺明啦,俾toto當狗咁屌,係人都壓力爆煲
不過都係嗰句,唔代表decision可以做得咁柒
就當佢今場爆煲,但縱觀全季Masi都係大量垃圾judgement,全季都爆煲咩,黑哨就黑哨啦屌

係平治屌奴才屌到奴才壓力爆煲反撲啫
唔當F1係體育運動咪大家開心 根本一場show
佢好多決定都做得好差 呢個真係冇得好講
但至少叫多個角度或者喺佢個角度睇返件事
俾尿兜狼大聲追住屌 CH講嘢聽落好斯文 認真理解下其實好多都有骨的
明屌暗串之下佢都真係幾大壓力
仲有kimi off track overtake 大頭
佢講咗一句除時比人屌啪啪聲
老老豆豆,呢份工唔好做
不過唔鐘意佢各打五十大板,之後佢講佢諗法個套路
有啲位直白啲好啲,個感覺有時虛偽
如果masi比埋stroll 同Ric走我覺得尾場係有機
計埋氣啦
17得半季

大家J還J,咪燈壞和牛呀
我希望佢係日本第一個拎F1winner嘅車手
Yuki下一個紅牛冠軍車手
小學雞
仲私下講溝意大利女仔,同埋玩摔跤
未必
有人係On broad片睇到佢條友仔過完保子興奮得滯,落錯波
佢自己都認有mistake, 如果唔係可以再跟貼啲辛斯
唔知角田溝㗎妹定鬼妹呢想
想問下邊個係尿兜狼
今季max 犯錯
法國站 Lap 1射咗出去
Monza柒起步
Jeddah q lap
Jeddah 陰咸狗陰得太出面
尾站柒起步

其實真係好穩定
可能好多鬼婆想食角田
toto wolff
我估最緊要身高
日本妹機會大啲
只要佢呢兩三年掃返幾個pod, 成為日本首個突破1pod車手,大把女佢溝啦
講開呢樣
我見到唔知點解佢係沙特機場有花收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞