[93 Days Left] F1 2021 季後討論區 3

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
英超爆撚到七彩根本成個歐洲都停唔到
讓位啦 生人霸死地
韓國都爆到7彩,變左季節流感咁
又唔公幾多係重症,幾多係無病徵
根本就係流感
真係要二揀一既,我一定揀冠軍車,康打最後一年,Max第一個世冠,下年架車咩樣都未知,不過紅牛拉花都冇咩期望
希望出年部車外型唔7
其實佢尾場都有貨賣
係爆tyre 先跌咗落去(仲要即刻SC...)

不過佢都係黑仔底嚟
今年都幾次壞野或者爆tyre搞到無分
當然唔少得俄佬站地獄黑仔王
喂你出咗宮ga喇
「打完疫苗就無事」>「打完疫苗防重症」>「唔打疫苗嘅人危害緊打咗嘅人」>「要補針先防到變種」

全世界都係呢個loop
好多突破性感染
又要笑下啲死喊狗
之前嗰幾季就呀叻上身扮睇唔到
而家黑鳩你1/58場就集體崩潰亂咁屌FIA
我屌哂你哋老母 呢啲咪報應囉
想問下各位巴打知唔知有無1:1 max頭盔買?
想買個揸26用,搵左好耐都唔見有
發火喇咸狗 車手係應該要有火
Qatar 本身多長彎 本身對平治有利 紅牛劣勢

好似加泰賽道 Turn 3 Turn 9 俄羅斯個大彎 紅牛都係蝕時間俾平治

Qatar 仲要壞尾翼同埋搵唔啱set up

反而Jeddah 多s型高速彎 紅牛直路輸偈都keep住S1 偷到時間
1:1唔會有,最大都係1:2,我估就係擔心你拎出去渣車用,可能要自己整
唔講今季果幾場經典佔左咩著數啦
就講今場第1圈turn6唔使讓位唔使further investigation都無喊狗敢提啦
平治有無appeal到呢樣呀?講到咁好聽we appealed in the interest of sporting fairness
不過全世界都估唔到今次報應黎得咁快又咁甘姐
著到好似去喪禮咁, 幫咸狗開追悼會?
扮咩 明明開party 好開心
佢哋真係完美示範如何包裝成為一個受害者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞