[93 Days Left] F1 2021 季後討論區 3

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
反正咁多課外活動,又去party又睇fashion show. 早啲退休享受人生啦
https://youtu.be/77RXPgDr-24

又要翻睇多次滔滔污同咸狗崩潰
以咸狗個格,今年咁樣冇左冠軍,下年點會唔玩,都幾肯定比今年更仆街,佢時日無多架喇
Best of the rest
講真冇理由唔續啦
我估係有一日辛斯仔同叻爭到好似四屆同叻咁
之後就焗住foul一個
好多人問點解咁多人憎咸 麻煩自己去Benz f1個ig望下佢地呢幾個鐘嘅post 真係肉撚酸
https://instagram.com/mercedesamgf1?utm_medium=copy_link
黑平就一邊想係社交平台做靚PR 一邊就小器唔去FIA頒獎 (前幾日好多comment 讚喊sir話佢有風度,換轉係Max一定唔上podium乜乜乜,而家轉唔轉得切口風?)

仲有過左成4日,喊迷仲日日個個post都係度吠吠吠,當日銀石站d牛迷出黎嘈51G, 就笑人cry baby
而家都唔知係邊d人cry足成星期呢
俾人圍爐打下飛機啦, 7 titles + 57 laps,架
Imola, Magic button
講經咩
賽車就係咁架啦
o no no no
https://www.youtube.com/watch?v=6P6YCNUDIf4
"He will never overcome the pain" | Wolff on championship 'nightmare' & FIA's controversial decision
真係好撚肉酸
畀我都唔上訴啦
再上訴同FIA頂心杉
同你一下由第一場開始計總帳嘅
平治連WCC都無撚埋啊

紅牛 本田同max
一個成功階段性光榮退場
一個成功留到max
max都成功WDC 草裙舞機率低咗唔少

下年戰意點都無今年咁旺
除非架車/車手表現好好啦

平治用心下年拎返畀ham8冠退休咪算
再怨婦落去ham就真係要7住退休了
引用返Horner果句(好似係),平治marketing pr team多今過我地d mechanics
諗左幾日就係出d咁既19咸蛇post去矇騙d一場忽然車迷
緊係faultless啦,咩都係條team錯

咸狗名言:”Any lessons to learn?" "For me personally, no! The team, for sure."
佢都痴撚線,我唔信咸狗overcome唔到囉。7屆心理邊有咁弱。扮弱者攞同情je
講到尾都係輸唔起
邊個有用咪留邊個
辛斯應該有用過叻 陪太子讀書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞