[93 Days Left] F1 2021 季後討論區 3

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
佢七月個陣已經開始講緊andretti打算買起sauber,又唔係完全信唔過嘅

https://twitter.com/tilketracks/status/1419196762783326208?s=21
所以佢地係盲
fced
最後咪無買到.............
兩樣野冇衝突既
咸狗好運係事實 max好運都係事實因為佢贏左WDC
max絕對係靠實力 但係佢最後一場有運都係事實
我覺得max+checo呢個組合應該會玩多兩年
比max追多兩年wdc先考慮升RBJ d人上黎
起碼證明到佢真係有source先
真定假呀
Vettel會幾時退休?
F2果班 廢到嘔
太多呢d假圖見到都保持兩秒距離先
Andretti 嗰個都講緊
七月個陣除咗佢未有其他人講
我咁睇
今年F2果班,Vips 同 Lawson出年都係最後機會,應該Lawson係被睇先果個,所以畀佢去好啲Carlin再畀機會佢。

F3升F2嘅,一定係烤架,擺得佢去Prema, 係好高期望。如果勁到rookie to win, 咁2023細牛要畀位佢。
保子:enjoy
笑到我gapgap聲

都幾肯定素下年冇jerjer嫁喇
揸左去廁所門口衝入去喊
會唔會烤架F2 rookie to win 2023有得上細牛
但奧斯卡2023仲係冇位上
最簡單嘅玩法,下年有RBJ贏F2 23年應該上到細牛

Vips下年都冇貨賣可以執定包袱
Lawson同烤架我反而覺得仲有機會
Doohan我都幾期待
印度佬同日本仔可以不提

最好笑係烤架同Doohan都俾人踢出RBJ,今年只係RedBull-supported,反而跑得好過班RBJ
應該唔會郁細牛 假如下年細牛有表現既話
除非勁到曉飛 如果唔係都無希望
喊狗升喱做喊雀屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞