[93 Days Left] F1 2021 季後討論區 3

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
冇問題㗎,佢要爭track position去攞best of the rest吖嘛
我都係咁諗
咸冇呔
只可以死行racing line
又唔可以玩late brake
好難爬得返
所以咪話換胎後囉
唔係仲起Abu Dhabi 試車咩
係行慢啲又點 規矩應該無限SC要渣幾快掛
出得SC一定無晒啲advantage架啦
我淨係想有記者問下mb有無後悔sc ,唔pit
而家大牛應該就係知道Checo架車鬥唔到完場
停咗喺到引發多次SC就肯定碌到完場,所以先retire
即係咸換呔嘅話大牛就唔會Retire Checo
由得佢call SC就搞掂,咸根本冇機會爬
根本就快慢後面f1都跟到,又唔係財神杯,佢想sc flying lap 跑完場咋
咪玩啦遞左信Last day 架啦 開心過聖誕算啦
間舊公司唔當自己係人仲想幫手?
點會後悔
大家都係賭會唔會SC碌完場
如果咸入咗去換,結果碌到完場,班咸狗仔咪又係吠FIA

Merc個問題反而係之前VSC點解唔換
同點解咁驚Max undercut而燒咗自己條黃
唔知點解覺得辛斯好似CF既新條直輝
19叻求神拜佛出年Mick唔好揸住架哈屎都有分執
19max有運既拜疆個場唔爆胎P1左唔駛鬥到呢場啦
its called the motor racing, ok?
應該返左, max收跑post season都返到英國?
咁保子咁多年做緊d咩
今年最佳二號係佩蛇定保子?

佩蛇: 幾次守死咸同打teamwork但有幾站潛左水無左WCC
保子:保住WCC同試新野但尾場罷工
To George
Enjoy being a wingman forever =)

下年會唔會有機會見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞