[93 Days Left] F1 2021 季後討論區 3

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
保子啦,匈牙利一嘢炒到max跌到落P9喎幫到咸狗WDC個榜好多啦,係佢自己最後唔爭氣攞唔到wdc
之前邊個渣黑平都贏啦
一定唔係bot.wcc唔關佢事,試新野都係大部分二號做到嘅野

對比19 20佢廢咗勁多
如果保子下年都重係Benz 佢一定交足功課
Multi 21 唔係 2號車係1號車前面咩?
反之multi 12 就係1號車排前過2號車
剩係17,18呢二年表演
論公公有邊個勁過佢
可觀性 - 佩
實用性 - 保

Amanda newey(andrew newey老婆) ig出post
kimi同max都好撚似
Adrian
Sor
下年改例WDC加拿大內戰
Stroll哥 大戰 Goatifi
Quebec vs Ontario!!
比利時真係有今生無來世
仲要係King of Spa最後一場Spa
師兄好熟呢部分既知識

若然係咁既話
大廠會唔會係眼見唔少歐洲國家都已經出哂時間表停售燃油車
有冇機會因為咁就放棄研發MGU-H
研發完都冇機會轉為利潤
畢竟純電車用摩打驅動理應唔需要turbo做增壓
(定係電車其實都有e-turbo呢樣野玩, 呢方面真係唔識)
MGU-K反而仲可以將技術放落全電車身上
上帝視覺來講Prost定大頭勁
不斷迫害保紫
其實今年康打upgrade舊電有冇料到?
係咪落雨個場
保子果次跑紫圈
之後話玩下姐
是 仲要係各大車迷都想睇嘅雨戰
季初舊電好似有d事,之後upgrade左就冇講過其他野
係啊,就係Webber(2) Vettel(1)
原本後面兩架平治追到好近,後尾兩隻牛拉開咗
但係Webber圈速慢過Vettel,Vettel唔理hold position嘅TO上去爬Webber頭
馬spin 紫圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞