[93 Days Left] F1 2021 季後討論區 3

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
如果最後無奇蹟反cup真係robbed
改完例條例講明最後某幾圈出SC,會加指定圈數,等車隊自己入定油做後備。但唔知油江夠唔夠大

或者改unlap程序,不過對marshal 危險都難搞
根本一開始話lapped cars not allow overtake就已經柒
出呢句搞到個個諗住安全車帶到尾完場
如果正正常常無出過lapped cars not allow overtake
SC Ending前早一圈出all lapped cars allow overtake
根本冇嘢好嘈
依家Masi彈弓手兼選擇性執行條例
俾哂位班咸狗話Max勝之不武
心諗一出安全車嗰下咸狗已經輸鳩梗啦
點樣勝之不武
咁不如改做尾二個圈都清唔晒場就紅旗
不過restart個formation lap都可能唔夠油
油箱上限110kg 仲要限埋油流量
即係已經預咗極限行300公里左右
加圈就玩撚完 一定泊車
仲要3次DNF兩次同咸有關

然後baku咸勁有sportsmanship
Max DNF 咁我都唔拎分
冇油 個個變廢圖DSQ
咁其實可以下年每場車都set比今年跑少2個圈
如果場車臨尾無SC,驗車就要剩返2圈油出嚟
[餓車ing] F1 2021 季後討論區 4
https://lih.kg/2811403
成季得monza叫做係Max自己有犯錯
其他3次冇Pod都係被迫害
師傅
點為之兩圈油呢
同埋咁咪場場睇少2圈車
機率嚟講有幾可會咁樣最尾幾圈sc
會扮睇唔到
Faye片已出
如果要咁樣既話
不如調返轉油箱再加大 變120kg 130kg咁樣啦
正常情況跑完300km 要淨返10/20kg油出嚟
小過數就dsq
然後最尾5圈出現SC既話
啲車先可以用額外既油去碌車
但super max首歌係英國都排到第二
根本咸狗仔唔肯面對現實
出撚晒黑哨都輸
點接受到
25分鐘 扮住工聽先
慳油大賽
下篇訪問就話everything was against me
重加大油箱架車咪即係又要變大?入返油算啦
片頭ear rape注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞