高薪人士心態

1001 回覆
411 Like 33 Dislike

用下個腦係咩事令到2008年開始有compliance先啦,係呀law 同regulation係唔同,compliance 又係再內部啲啲嘢,咁你同我講下compliance係唔係唔洗跟regulation呀,CISA
傻鳩, 點都要50歲先拎得番架啦, 供得會考慮急唔急用筆錢?
唔係, 問題係你係邊位, 點解要比你先? 你代表邊個來驗證人嘅收入先?
得啦 全部人都係吹水啦 滿意未
你up乜撚野
其實你唔明可以唔洗覆

巴打好波
啲人煩撚到 又要入嚟呢個post 又要乜柒都唔信
都唔知佢哋做乜鳩
算啦, 唔好拗喇. 你google 到咩係compliance 都叫有d IQ,

總之嗰句啦, 點AI 都好, 一定係有個human touch 響度monitor 住, 而呢啲就係IT auditor 要做嘅嘢. 一個完全無audit 嘅全AI 系統, 你認為政府會認可? 唔好玩啦, 玩泥沙就比你玩下, 來真嘅嘢政府恨不得print 晒d 嘢出來ver 啦
我信wo, 信你係村屋仔
咁你供出去嘅錢唔係錢?
係啦係啦我係村屋仔 我食二手飯
咪撚再煩
只可以話你嘅視野只係停留係而家,你講嘅,的確啱,而家!
一半人 一半ai
打和~~
都話淨係唔信你一個
咁多人都係淨係懷疑你一個就知咩事啦
仲死雞撐飯蓋
唔急用錢其實好多非保險投資抵屌過年金啦
隨時買5號仔賺得仲多
年金只係好在佢保證退到稅既回報
8年時間真係唔短,可以發生好多野
不過其實如果話250K鎖8年係有d唔公平
因為你又唔係由第一日開始比250K,去到第5年先係比250K
利申非保險agent,純討論
追下先啦垃圾
個個都係懷疑佢一個人
唔好係到懶係醒啦屌真係嘔心
可以唔比
無人逼你比
但唔好比人懷疑又要死撐又prove唔到囉
知唔知咩叫柒
上面大把人比人judge緊
不過得我咁認真同你呢啲白卡佬嘈
人工高咗,開支又大咗,都係冇乜錢剩。
同埋永遠都有人高人工過你,你無論人工幾多,都會覺得自己值更多。
所以我絕對建議唔撚洗理你地呢班柒頭, 直block 就得, bye
到claim 錢位未?
一早咁講咪唔洗一直柒落去
傻仔
有幾大把人呀村屋仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞