《Apex Legends》討論區 #42

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
好似下年1月開始打
咁姐係都有排打
tsm幾場拎d位都好柒
個playoff好似一日搞掂架喎 好似algs championship咁一日搞掂 match point制
我既意思係仲有排打regular先到playoff
佢既性好難做到pro, 同aceu差唔多。不過人地自己知道自己咩事
做streamer咪幾好
唔會掛
上季叫咗個鑽石fd carry咗我上gold
仲pin緊
你唔識咪亂講la
幾時有傳家寶活動
聽日
由一把槍練起啦 最易咪r301 電能 覺得自己壓到先玩其他 開個練習場慢慢練
反駁比啲point
呢隻game有得手震reset recoil
咁點解唔較高dpi加強個效果
高dpi micro adjustments aiming 冇可能會做得好 , 所以正常玩fps 既pro 極大部份都係low dpi low sens . csgo 依d 地圖細既會比apex 更嚴重 .
我真係唔知邊個出名同勁既pro 係high dpi high sens
依我理解jittering係靠mouse嘅direction changes 去reset個recoil(所以有轉圈壓槍依樣嘢)而dpi高咗唔會多咗mouse嘅變向,同埋帶來咗好多drawback,因為FPS唔應該高dpi應該係共識。
利申:唔撚識,所以先係到請教大家,不過我就不太同意較高dpi
而家係講recoil control . 唔係話壓到落腳趾就叫recoil control , 要高dpi 黎做乜鬼
鑽區鎖頂獵大師場姐
我呢啲白金仔本身就係atm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞