《Apex Legends》討論區 #42

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
辛烷個re-color 好吸引但奈何好少玩辛烷 用ac買好似好曬錢咁
諗多左
季尾上鑽比季中鑽再容易D
Ching可以試下季尾打鑽場
試下鑽場同白金場個分水嶺先
靚咩原版靚啲
如果合約係一年既話應該係26/12完約

不過就算佢留隊都唔覺得佢會出場打PLAYOFF
https://twitter.com/ImperialHal/status/1471247616046514177

hal同TSM個Player Manager一齊屌鬼
講開超滅 CR CUP就係為左就呢個活動改左期
然後改到1月16撞ALGS
辛苦左成季去到PLAYOFF先黎退
個人喜好係熟色 有加乘
靚咩原版靚啲
個人喜好係色 有加乘
音爆岩唔岩?
唔太啱
咁你買左依家嗰款先
音爆之後到豹 更加唔岩你
其實最糾結係我太少用佢 好似買完得個擺字
咁唔好買 留幣等三週年買冚家寶
我諗打多幾季唔難嘅 我都係季初先down Apex
同埋同friend 一齊排試過打鑽 都唔算難
不過撞過一場係頂獵被人秒左
鑽場季尾同白金場差唔多
你下季頭打上去再睇下個強度點
如果你上鑽個下有1000均傷 3KDA左右
上大師唔難

但大師個分水嶺仲大
無tap strafe又點wall jump快速過牆 180度wall jump wall jump melee二段跳 90度super glide
無咗tap strafe好多movement都做唔到
你講緊嗰幾個係tap strafe同其他野既結合 但單獨既wall jump同埋super glide都係做到

Controller 輸係movement 上面唔係第一日既事 講身法實戰用到既人其實真係少之有少 不過可能我打親嗰啲都係魚 所以佢地唔識
有邊個唔知
我講緊自己鍾意做呢啲有ts 好型嘅花巧Movement先用MnK啫

我個fd3季大師 呢個數據上唔到頂獵 你諗下囉
要有隊友
以我所知佢兩個隊友 都係大師同4k 20 bombs 有配合
唔係只要肯SET既話 tap strafe一樣做到咩?
個幅度好似點都無MnK咁大
留名等睇呢到d頂獵多過金牌仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞