《Apex Legends》討論區 #42

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
ching好靚仔
唔鍾意呢d 古典風
代打有意dm
有d人會覺得部機砌到咁撚勁唔畫質全開好似徙左部機
Path wraith octane
大難臨頭各自飛組合
有冇巴打一齊龜rank, 排親D隊友都好勇,成日最後得返自己一個龜,好鬼驚
如果q可以扔完自己有得決定去唔去既話智實用好多 撚狗一流
Ching 金牌放開D打啦
金牌都要龜 上到白金會好辛苦
金牌係練槍打人既好時機
你既目標淨係白金?係既話無意見 但如果想鑽石或以上既話你唔練槍同埋同人實戰分析多啲既話咁都好難上到鑽石
真係想做pro咪主力1080p
出邊打比賽係1080p 佢地唔洗時間適應
求其玩就是撚但啦 fps夠144+以上夠做
當然fps 高過mon hz係玩得爽D
金場我係癲狗
真 金牌場都要龜不如打返ng休閒咪算
岩岩打小號rk跳避雷針比個大陸仔話我上場冠軍係禁樣龜番黎
我問佢係咪高手 可唔可以carry我 佢仲話自己6lv用羅芭就雙錘骷髏海
轉個頭同人打交佢第一個死鳩左我執左佢banner 特登唔去復活台救佢
大把人用default啦
用唔到200+ 會LAG 咪set 190睇下有冇解決到問題
Aimlab可以直接揀game自動set fov angle等
仲可以直接輸入360距離
所以你要做既就係設定入邊揀返apex 再直接打你個360距離
題外話Apex ads左360距離就唔同 唔同武器本身360距離又唔同
你可以搵apex optic calculator計返你最常用武器既真實360距離黎練

Game入邊轉一圈時你實際mouse郁既距離

Game入邊轉一圈時mouse實際移動距離
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞