《Apex Legends》討論區 #42

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
team sheesh又有後續
wigg解決左家事想返黎打
Push
都幾搞笑
呢個wigg 有野搞唔打就quit
quit完又話想打返, 神又係你鬼又係你.
timmy今鋪都唔洗講,真係開live炸下魚算啦, 邊個敢再搵佢打比賽
同畫圈圈壓槍個原理一樣
Apex只要你每射一粒子彈之後用滑鼠去chock 可以chock甩個後助力
Dpi較高到普通人幾倍之後 你隻手跟槍個陣微微郁就會幫到你壓槍
班Pro用低dpi係比佢更加精準嘅瞄準甩槍
但壓槍係靠成隻手臂同肌肉記憶去壓

上面想易啲壓槍我先建議佢較高dpi
兩睇啦 佢家事呢樣好似好多pro都有幫口
不過一話取消線下賽轉搞線上playoff就話果時冇睇清楚規則想打番
好多人都覺得有D野啦
仲要佢冇打兩round都只係同第二十名差3分
家事呢d私事真係冇人知 可能當時以為要花好耐時間處理
但之後發現唔駛 不過點都好 你之前講左話quit就唔好彈出彈入啦
高dpi近距會易壓
但中遠距應該係低dpi易壓d
所以佢係大師兄

不過佢呢個例子又太極端
我800*5.0dpi
壓中遠距隻手唔洗郁可能習慣咗
Timmy今鋪真係 佢都係做下stream算啦。可以寧願玩Valorant solo to Rad in one stream 都唔同隊友Scrim 下。

今朝rpr都話剩同隊友剩係打rank唔打下scrim同comp都係練唔到野

堅型
竜神の剣を喰らえ
夠哂中二
怪就怪timmy個撚屌 唔醒目啦
肯搵個sup 打一兩weeks 就解決到成件事
條友根本冇心打
唔係個個有pro既爭勝心態
做返content creator算啦 搵得仲多又開心
邊個估到nicewigg咁快搞掂
就係timmy佢濕鳩
都係12場game
一星期一日 打6場都唔打
都係四個鐘
但佢鳩吹電腦有問題 又撞其他時間

你hea打 拎18 1920都叫仲有個資格係到
依家真係 得啖笑
再望望 A…..個twt 睇字都feel到無奈
timmy呢種玩世不恭既性格就算鳩數啦
仲要實力上都同班Pro有一定差距
想問下佢day 11 algs all group係咪各group頭5名打? 應該唔係playoff黎?
你撳到入去其實係GROUP A VS C黎
屌呀被FAKE
但係咪都就黎打playoff
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞