《Apex Legends》討論區 #42

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
咁又誇左
不過多時間玩既至少都會係水鑽

巴哈仔:明明白金以上都只是遊戲前20%的人,那來怎麼多大師
台灣啲group個個搵人都係要鑽石800均傷實際自己可能400都無
巴哈大把人吹水
巴哈仔D廢柴台仔一日到黑係度研究邊個邊個點打點打
落到場就話應該學邊個pro點打點打就最好
打鋪機都好似考試咁要跟住書咁寫岩答案
夠打就上唔夠就走
之前有篇crypto上鑽教學比人屌到仆街
我都睇過呢篇

討論咁耐都唔知咩牌位
覺得起碼大師先有資格教人點壓

利申:500均傷水鑽
S8上半有個youtuber直頭玩狗0傷上鑽
話就話呢隻game睇均傷無咩意思
但睇住自己均傷每季都有加到 就好似望住自己進步緊咁
例如第一季玩250 跟住400 500 600咁加有成就感
傷害呢D 不嬲joke
佢有得睇asist kill damage 完全擊殺既傷害 之類咁既重要傷害
好多人都露出馬腳
改左個保底
到時就冇晒D底分仔去送俾人上分
三排玩排對面既咪底分仔
solo玩家咪同D底分仔排
場場都要玩足30分鐘 係度跑跑跑
唔講以為對面哥斯拉一腳踩死我地
屌喇 宜家狗scan無助攻
我呢d main狗既水鑽仔又無得躺分
見到d nothing to lose既一野跳戰區
唔夠打又唔走就知中伏要成場龜到完
果D通常都係一開波見到有其他隊係隔黎區度打緊
會走去撩兩獲 打一陣 見唔夠打龜到完場
中途完全唔去搵下隊試下打完全唔知想點
頭先個場積分勁好笑,隊友係幻象加Crypto,我係機械人,一開始我同幻象被人打死,crypto拾牌同復活,跟住一復活就引幾隊人追殺,幻象又死一次,跟住Crypto又拾牌復活幻象,跟住又畀人追殺,死淨幻象,最後都係被人追殺死。雖然成場一直逃命,全隊打左幾百傷only,但都好刺激。
玩apex就係需要呢D刺激
你個情況似係想上分既人
nothing to lose個D係反正都底分
死打硬打睇下殺到就繼續
殺唔到就走場
呢度個個人均大師

遲下係咪要改做有手有腳都上到大師/大師先係真正開始
APEX 玩NG先係打機
玩RANK=俾遊戲玩
ng不了
rank玩港ser 打鑽場以下好有遊戲體驗
巴哈仔:有手有腳至少白金
肯跑圈真係最少白金
Pc可以換配置真係好
賣左部ps5佢砌機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞