《Apex Legends》討論區 #42

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
佢console但佢唔係手掣 點睇
柒左自
唔同賽區d top pro team紛紛招攬controller player做fragger
唔係 係位巴打叫人beat them join them
但佢自己同樣喺console玩xim apex
本身啲player自己轉啦反正咁屈唔洗技術係咪咁話
打緊技競槍驚大佬
唔係好似你有件裝+能力99就打撚曬咁 識玩controller就無撚敵 識走位就撚死人 識aim就勁撚死
咁都好嘈
聽講今個月內會出返,我都等緊買佢
Sam
就出
咁快嘈完
繼續 隻game俾得你用手掣嘈乜鳩 Quit囉
建議pc版ban左手掣功能
忍夠你哋班仆街喇,我依家就開個競技場,全部同我入嚟,嚟個手制撚對m&k撚,輸咗果面再嘈就正撚屌

Add Tg:hugo1991
巴打好波
唔得喎
Ban左冇得賴人哋屈手掣
今日玩果時 個畫面有時會卡卡下 明明尋日都好地地冇事 啲設定都冇搞過今日唔知發生咩事卡到喊,上網跟住啲片or文咁去搞setting 果啲之後都係卡 有冇人知咩事可以救救小弟卡到懷疑人生 (用緊12600k+3090
顯示器可4K FPS 長期都維持到但都卡卡下
因為啲人改埋啲閪名
賴外掛
1秒俾人鎖爛一係掛仔一係手把仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞