【強烈推介】港產電影《智齒》瘋狂吹奏區﹗﹗﹗﹗﹗

659 回覆
277 Like 26 Dislike
有冇睇過C+偵探? 佢係好淡色嘅風格 同智齒一樣確實加好多分
出post前google過話佢開畫票房得13萬,驚到腳都震埋,所以一定要大大力谷盡佢唔係搞唔掂……
感謝支持同欣賞
其實今年好幾套港產片都入場睇咗,全部都誠意之作,大部份我都好中意,睇落亦一啲都唔悶,我覺得近年開得戲嘅港產片其實都計過晒個劇本,點樣去令怕悶嘅本地觀眾睇落係會唔覺悶
多謝推介,沙田嗰個我都去過,好OK,個院坐得好舒服下
push
唔係講笑真心幾似 唔只樣,身型、膚色都似,同又係戴眼鏡

大家真係要多多支持港產片
應該係講佢被佢老母拋棄 (對應返佢箍住可樂姐條頸時講咗句你點解要拋棄我)
同埋有一幕係zoom埋去佢同老母張合照度,佢老母係冇咗隻左手,同可樂姐一樣
佢對佢老母有戀母情結,所以慕埋殘,於是搵女仔落手
可樂姐由於本身已經冇一隻手所以就冇殺佢,利用佢去搵其他女仔
支持
真架絲打
keep住個勢佢呀﹗﹗
大家再俾啲力,谷人氣谷口碑
多謝巴打推介 俾大家參考
C+冇睇過搵日睇返先
宜家拍攝嗰種高清,用喺黑白片上啲細節好出,所以觀感好一流
而高清用喺彩色上,如果套戲個場景係舊年代,有時反而會覺得唔係可以咁完全地營造到懷舊氣氛
謝幫推
真係好睇
多謝巴打幫推,真,一套好認真嘅港產片,一套好電影 大家請多多支持
thanks巴打
多謝巴打支持
好睇架大家快啲去睇
thanks for pushing
又到朝頭早 起身食早餐啦
提提大家今日有咩做呀梗係就係入場睇戲啦
有早場睇早場
有夜場睇夜場
睇完返嚟留言寫下感想,等我陪你傾下偈 
呢套真係要入戲院睇先得
喺大銀幕睇先會感受到有幾壓抑
真呀絲呢套一定要喺大銀幕觀賞,絕對唔係嗰啲駛你一舊水買飛入場睇完嬲到搣飛寧願冇入過場的濕鳩爛片之流
唔入場一定係損失大家諗清楚
電影嘅放映,就好似女人嫁人一生(應該只係有)一次,世間有幾多套戲可以好似今敏、宮崎駿、周星馳、王家衛啲戲咁,有唔只一次重映嘅機會?
真係有今生無來世架
大家唔係容許自己今生有咁嘅遺憾呀?
仲有多謝你入場支持
酒飲少少好啦 慢慢平復心情,再回味下啲場口
k11睇咩都正
https://instagram.com/limbo_hkmovie?utm_medium=copy_link

ig排版好有心機

up to 尋晚票房139萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞