【強烈推介】港產電影《智齒》瘋狂吹奏區﹗﹗﹗﹗﹗

659 回覆
277 Like 26 Dislike
打手
我都係之後上網睇返先知佢原來係混血兒
仲以為佢係啲原住民 個樣都有少少鬼
點知真係鬼
Yes 我就係自己俾錢入場睇完覺得好正,好擔心佢唔受歡迎冇人去睇於是特登獻出處女post嚟真心吹奏嘅打手入咗場支持未你
日本仔就算高嗰啲都未必壯 (唔講johnny簽嗰班仔好多都矮)
有時見到佢某啲男角又高又壯都會心諗真係難得,或者睇下個樣判斷有冇機會係mix
有啲人開po冇人理
真係有原因
今晚7點星影匯開1院大院做智齒
https://www.cinemacity.com.hk/tc/ticketing/seatplan/15015085
預咗有人話打手,已經出現得遲
我如果係收錢嘅打手,我唔開返百零個post洗板到俾人ban為止,我實俾老細鬧死唔駛指意有糧出
宜家只係一個嫌自己吹雞力量太有限嘅垃圾打手
thanks巴打即pin
大院靚銀幕靚位,觀影感受一流呀大家仲唔快啲買定飛入場
支持下
唔使多謝
大家都係鍾意套戲
我一人之力係微薄的,一定要靠結集到班有心觀眾喺上映期間輪流力推,多謝巴打欣賞套戲
好好睇
屌那星搵番狗咬狗嚟睇
李燦森啲戲屎到仆街
黎耀祥同張兆輝搶好多
多謝入場支持
真係好睇架,大家仲唔入場睇好戲?
黎同張其實不嬲好戲
尤其黎 唔講佢宜家變成點 睇佢以前未入電視圈時啲電影,都已經好好戲
陳冠希都做得好過李燦森
edc呢套都瞓瞓地身做,真係谷演技。電影就係呢樣好,可以逐個鏡頭同你執,無論你本身個格點 (肢體動作嗰啲)  只要有心導佢,佢又肯做,就點都可以執返正
劇本有d弱但係其他全部正
劇本我收貨啦
巴打right﹗﹗樣樣正
多謝你嘅支持
咦咦又到朝頭早啦wo
夠鐘起身食早餐啦everyone
今日行程要加入咩日程呀?
就梗係睇戲啦
Happy Friday,有啲咩做可以令哈姆太郎今日好開心聽日仲開心?
我答你啦,睇好戲
約埋三五知己、親朋好友、暗戀對象、前任、現任、老婆,或者毒自去偷歡……隨你揀邊種mode啦,趁一陣搭車睇定飛先OK?
佢後生啲嗰啲相仲mix feel
宜家純粹黑咗啲似返少少日本原住民
希望留一兩場細水長流
後生同老咗個輪廓都會有啲分別,氣質又可能會唔同咗
驚佢捱唔住會被戲院cut埋…佢已經喺某啲院落咗畫…票房少就自然cut場,只有賣得嘅戲先可以長上住慢慢cut再功德圓滿咁退場……
蜘蛛俠一上,應該就玩完
捱唔捱到到嗰時都難講
大家快啲入場…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞